Web Development Services

Optimizarea SEO OFF PAGE

Serviciile de link building reprezinta astfel cea mai importanta operatiune SEO. Iar backlinkurile se afla la baza a ceea ce se mai numeste SEO off-page(sau off-site).

Ce este Optimizarea SEO Off Page?

Optimizarea SEO Off Page este un aspect esential al procesului de optimizare seom, proces prin care o serie de actiuni ce au loc in afara site-ului ajuta la imbunatatirea pozitiei in motoarele de cautare.

Activitatea de link building trerbuie sa fie ampla si continua, astfel incat sa duca la cresterea traficului organic (natural) prin imbunatatirea pozitionarii in motorul de cautare pentru cuvinte cheie competitive.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate in urma procesului de optimizare off page, este ideal sa planificam totul sub forma unei campanii de link building definita pe o perioada de cateva luni, facand astfel procesul de link building unul fluent si cat mai natural în evidenrele motoarelor de cautare.

Pot serviciile de link building ale ClickBrainiacs sa produca penalizari?

Tehnicile de link building pe care le folosim sunt conforme cu Google Webmaster Guidelines, astfel incat sansele de penalizare sunt foarte scazute. Totusi, tinand cont de faptul ca Google ajusteaza in mod constant algoritmii de cautare, intotdeauna va exista posibilitatea ca un website sa fie penalizat, iar practicile SEO considerate astazi corecte risca sa devina indezirabile.

Cum previne ClickBrainiacs potentialele schimbari de algoritm ale Google?

ClickBrainiacs este probabil una dintre foarte putinele firme de SEO ce au un control deplin asupra linkurilor oferite(acestea putand fi oricand activate/dezactivate). De aceea putem reactiona foarte rapid potentialelor schimbari de algoritm impuse de Google.

Pentru a obtine backlink-uri de calitate, folosim urmatoarele metode:

Link Building Local 


Achizitionarea de advertoriale de la diverse site-uri media (ziare, reviste online sau alte publicatii online)


Publicarea de articole pe bloguri


Definirea de strategii ce duc la obitnerea de link-uri naturale


Achizitionarea de advertoriale din blogosfera


Mentiuni sociale


Obtinem backlink-uri doar de pe site-uri care au Page Authority (indicator Moz) si TrustFlow (indicator Majestic) mai mare sau egal cu 10.

35,6%

Crestere Tranzactii Online

57,5%

Crestere Venituri

165%

Crestere Trafic Organic

97

Crestere Trafic Mobile

Effective Web Development Solutions
Printr-o strategie coerenta de Optimizare SEO Off Pae veti putea atrage mai multi vizitatori(relevanti) in website-ul dedicat afacerii dumneavoastra, veti putea imbunatati vizibilitate brandului si creste vanzarile.

Elementele de succes ce pot constitui o strategie de optimizare seo off page difera in functie de natura fiecarei afaceri, de tipul produselor vandute, de publicul tinta, de sezonalitate(in anumite situatii) si nu in ultimul rand de actiunile intreprinse de concurenta. De aceea nu putem spune ca ar exista o reteta predefinita a succesului, ci este necesara mai degraba o analiza amanuntita a publicului tinta, a tiparelor de cautare si a cuvintelor cheie pe care dorim sa le targetam, a calitatii site-ului prin care dorim sa imbunatatim vanzarile si nu in ultimul rand a actiunilor intreprinse de concurenta.

Alege Servicii de Publicare Articole si Advertoriale pe Bloguri

Haideti sa discutam despre cum putem creste business-ul dumnevoastra in mediul online.

La ClickBrainiacs veti obtine eficienta maxima cu bugetul dumenvoastra deoarece folosim cele mai bune strategii pentru a obtine rezultate maxime.