Web Development Services

Optimizarea SEO ON PAGE

In privinta serviciilor de optimizare SEO on-page, ClickBrainiacs ofera atat consultanta, cat si implementare.De regula, optimizarea SEO on-page vine cu un studiu referitor la identificarea cuvintelor cheie cu volum mare de cautare cat si cu identificarea tiparelor de cautare si definirea unei strategii coerente pentru targetarea cautarilor long-tail.

Ce este Optimizarea SEO On Page?

Cel mai corect raspuns il poate oferi doar Google (o si face in “Google Webmaster Guidelines”), insa o face intr-un mod evaziv, fara sa indice cu exactitate care sunt cele mai importante elemente. Din punctul nostru de vedere optimizarea SEO on page este un cumul al tuturor elementelor seo ale unui website asupra carora clientul poate efectua modificari. Practic, optimizarea SEO on page este un lucru ce poate si trebuie sa fie facut cu maxima atentie.

Exista o reteta referitoare la seo on-page ce poate fi aplicata tuturor site-urilor?

Da si nu. Pe de o parte cele mai importante elemente seo on-page (titlul meta al paginii si continutul) pot fi adaptate in functie de anumite reguli, astfel incat sa se faca o targetare cat mai corecta. Pe de alta parte fiecare business in functie de produsele comercializate sau de serviciile prestate are propriile tipare de cautare, tipare de cautare ce pot fi identificate prin Keyword Research – apoi structura site-ului va trebui adaptata, la fel si elementele seo on-page, astfel incat sa se potriveasca modelului impus de cei ce efectueaza cautarile (de potentialii clienti).

Structura url-urilor website-ului

Structura interna de link-uri

Meta Titles


Meta Descriptions


Tag H1, H2


Analiza/Optimizare Continut


Densitate cuvinte cheie


Optimizarea imaginilor

 

Tag-urile ALT


Implementare/Corectare Tag Canonical


Schema.org pentru Local Business, Breadcrumbs, Product

 

Sitemap Imagini, URL, Videos


Testare/Corectare website responsive


Corectare Erori 404

 

Tag-urile ALT


Cache


Coduri .htaccess

 

Coduri robots.txt


Optimizare viteza incarcare website


Twitter Cards


Atributul rel publsher Google+

 

Facebook Open Graph


35,6%

Crestere Tranzactii Online

57,5%

Crestere Venituri

165%

Crestere Trafic Organic

46%

Crestere Trafic Mobile

Effective Web Development Solutions

Poate ClickBrainiacs sa gestioneze implementarea elementelor SEO on-page pentru site-ul meu?

Da, insa depinde de platforma sau de tehnologia folosita. In cazul in care discutam despre solutii ce au la baza CMS-uri populare, cum sunt WordPress, Joomla, Magento, Prestashop, OpenCart, atunci da – cu siguranta putem garanta o implementare corecta a elementelor SEO on-page.

Alege Optimizarea Structurii Website-ului

Haideti sa discutam despre cum putem creste business-ul dumnevoastra in mediul online.

La ClickBrainiacs veti obtine eficienta maxima cu bugetul dumenvoastra deoarece folosim cele mai bune strategii pentru a obtine rezultate maxime.