Campanii Google Ads Performante

Fie ca esti un antreprenor la inceput de drum sau business-ul tau are vechime in piata, promovarea prin google ads pot fi cheia prin care sa castigi lead-uri si conversii imediate. Setam si administram campanii google ads care iti vor aduce vizibilitate, brand awareness, trafic si vanzari din primele zile.

Home Campanii Google Ads

Beneficiile promovarii prin Google Ads

Sunt sute, poate chiar mii de motive pentru care afacerea ta poate beneficia de pe urma promovarii prin Google Ads. Printre cele mai importante motive amintiam ca:

Brand awarness

Promovarea prin Google Ads iti perrmite sa-ti faci cunoscut brand-ul inca din primele zile. Prin intermediul reclamelor plasate strategic in rezultatele de cautare Google si pe alte site-uri partenere, poti creste vizibilitatea brandului tau in randul utilizatorilor interesati de produsele sau serviciile tale.

Trafic targetat

Rolul campaniilor google ads este de a aduce trafic relevant si targetat pe site-ul tau. Agentia noastra va seta cuvintele cheie, interesele, comportamentele si targetarea geografica pentru a afisa reclama doar utilizatorilor care pot deveni rapid clienti. Astfel, bugetul tau va fi investiti eficient si business-ul tau se va dezvolta rapid si sanatos.

Rezultate rapide

Google Ads este un canal de promovare care nu doar promite, ci si aduce vanzari rapide care vor asigura succesul business-ului tau. Specialistii din cadrul agentiei noastre iti vor crea si optimiza campaniile, urmarind constant performantele si ajustand strategiile pentru a maximiza bugetul investit, dar si rezultalele obtinute

Rezultate Masurabile

Google Ads vine la pachet cu o serie de instrumente si rapoarte care ne vor ajuta sa analizam si masuram performantele. Vom face analize pe o serie de KPI’s precum: numarul de click-uri, afisari, costuri, conversii, cost/conversie, ROAS care ne vom ajuta sa luam deciziile corecte in privinta ajustarii strategiei, dar si a optimizarii campaniilor.

Buget Controlat

Google Ads iti ofera un control complet asupra modului in care este distribuit bugetul de promovare. Specialistii nostri vor folosi filtrari si segementari avansate pentru a afisa reclama in in zilele, orele, locatiile, audientele si chiar dispozitivele mobile care iti vor aduce cel mai mare numar de lead-uri/conversii.

Scalare Business

Google Ads ne ofera flexibilitatea de a seta, ajusta si personalliza campaniile in functie de nevoile tale de business. Vom face A/B testing pe mesaje si strategii pentru a gasi cea mix-ul perfect care sa duca la dezvoltarea business-ului tau. Pe masur ace business-ul tau se dezvolta vom scala campaniile si bugetul pentru a maximiza rezultatele

De ce sa apelezi la Agentia Google Ads ClickBrainiacs

+ 10 ani experienta

Cu o experienta de peste 10 ani in strategii de promovare, suntem aici pentru a te ajuta sa iti scalezi afacerea. Cheia succesului consta in a avea alaturi specialisti care sa te ajute sa obtii cele mai bune rezultate.

Specialisti certificati Google Ads

Echipa noastra este formata din specialisti certificati care au creat, implementat si testat strategii de promovare ce aud dus la dezvoltarea afacerilor. Business-ul tau va fi pe mana expertilor

Strategii personalizate

Fiecare business este unic in felul lui si de aceea cream si implementam strategii de personalizate care iti vor creste numarul de lead-uri si vanzarile. Impreuna, iti vom duce business-ul la nivelul urmator.

Propriul software antifrauda

Experienta ne-a aratat ca foarte multe industrii sunt afectate de click-fraud. In 2017, am luat decizia de a dezvolta propriul sistem antifrauda care este complementar filtrelor google si care iti va proteja campaniile.

Livram rezultate remarcabile

Specialistii din cadrul agentiei monitorizeaza, analizeaza datele si rezultatele, testeaza idei si strategii noi pentru a livra rezultate de TOP. Suntem perseverenti, iubim succesul si te ajutam sa-l obtii.

Transparenta

Stim cat de importanta este comunicarea si de aceea suntem 100% transparenti cu tine. Oferim rapoarte de activitate si performanta ce includ: actiunile, strategia, si rezultatele obtinute.

Vrei sa vinzi rapid?

Cream si implementam strategii de promovare prin
Google Ads cu care iti vei dobori Concurenta.
About-CallToAction-Rocket-Image

Tipuri de Campanii Google Ads

Daca ai un business prezent in mediul online, cu siguranta iti doresti un numar mai mare de clienti si o rata a profitabilitatii cat mai mare. Agentia ClickBrainiacs® te poate ajuta sa iti indeplinesti obiectivele si sa iti duci business-ul pe culmile succesului.

Sunt acele tipuri de campanii care afiseaza reclama de tip text utilizatorilor care sunt in cautare activa de produse si servicii. Anunturile apar in pagina de rezultate cu eticheta sponsorizata (4 sus si 3 jos), dar si in retaua de parteneri Google.

Sunt recomandate in cazul magazinelor online mari cu mii de produse. Algoritmul Google poate ajuta la optimizarea si livrarea campaniilor pentru a oferi utilizatorilor cel mai bun rezulat pentru cautarile lor.

Presupune afisarea de bannere cu produsele sau serviciile tale in reteaua de Parteneri Google. Targetarea se poate face dupa: topicuri, cuvinte cheie, destinatii de plasare, interese, intentie de cautare, audiente.

Echipa noastra este gata sa va ajute sa obtineti avantajul competitiv prin afisarea de bannere si video care care vor creste prezenta brand-ului. Reclamele video vor fi distribuite in canalalele de youtube catre potentialii clienti ai business-ului.

Vom seta campanii ce vor readuce pe site utilizatorii care deja au interactionar cu brand-ul tau, au accesat site-ul, au vizualizat pagini/produse, au adugat produsele in cos. Vom transforma “potentialii clienti“ in “client fideli”.

Campanii care utilizeaza tehnologia de invatare automata si imbina brand awareness-ul cu performanta pentru a-ti atinge obiectivele de business. Reclama ta va fi livrata in toata reteaua Google: Search, Display, Video, Gmai, Youtube.

Administram lunar campanii ppc ce au spend total de peste 500.000 de Euro.

Ce spun clientii care au ales serviciile ClickBrainiacs?

Nicu Stoica
Nicu Stoica
2023-01-12
Am colaborat pe un proiect de SEO, va recomand sa vorbiți cu Sorin, va poate ajuta sa va creșteți traficul pe site si vânzările. Campaniile de SEO va ajută sa aveți vizibilitate la nivel național sau regional. 👍
Gabriel Teodorescu | ROYALSOFT
Gabriel Teodorescu | ROYALSOFT
2023-01-11
Colaboram cu ei aproape de la inceputul anului si deja se vad rezultatele la serviciile SEO pe care le primim de la ei. Foarte multumiti pana acum. 🙂
Adrian Zanfir | ROYALSOFT
Adrian Zanfir | ROYALSOFT
2023-01-11
Super oameni, super agentie SEO!! Isi fac treaba cu profesionalism si livreaza rezultatele promise.
Nicoleta Tudorica
Nicoleta Tudorica
2022-09-30
Cu Sorin si Agentia Clickbrainiacs lucrez de 4 luni, timp in care Sorin, ca un bun profesionist ce este, mi-a raspuns la toate intrebarile pe care le aveam, uneori mi-a raspuns chiar de mai multe ori la aceeasi intrebare cu atata calm si daruire incat am inteles ca, daca adori ceea ce faci, o faci la modul profesionist, de 5 stele, cu aceleasi rezultate extraordinare, indiferent de cat de putin familiar ii este clientului conceptul SEO. Astazi, am transmis Agentiei Clickbrainiacs faptul ca sunt un munte de consecventa si profesionalism. Am omis sa le spun ca in spatele a ceea ce fac si ne invata, am simtit omul implicat in dezvoltarea business-ului meu! Recomand tuturor sa aleaga Clickbrainiacs, Agentia care lucreaza sa devii vizibil oriunde in mediul online, in vreme ce bussinesul tau doar iti pare ca este in stare latenta.
George Găzdoiu
George Găzdoiu
2021-02-14
Iată o ninsoare cu soare ⛅ ce ilustrează atmosfera din cadrul agenției... ... ...
Catalina Gherghel
Catalina Gherghel
2020-11-23
Echipa Clickbrainiacs este una dintre echipele cu care iti doresti sa colaboreze pe partea de SEO, pentru rezultatele cele mai bune. Raspund repede la task-uri, vin cu numeroase solutii de rezolvare a situatiilor, in functie de cerintele clientului si isi adapteaza eforturile si in functie de bugetul clientului. Recomand cu incredere!
Escu
Escu
2020-09-11
Recomand Sorin Vilcea din echipa ClickBrainiacs. In cadrul a 2 ore de consultanta m-a facut sa inteleg care sunt pasii ce trebuie urmati pentru a incepe promovarea business-ului meu.
Laur G
Laur G
2020-09-04
Colaborez cu Sorin Vilcea din echipa ClickBrainiacs de mai bine de 10 ani. A reusit sa ma plaseze in top 3 Google cu unul din business-urile pe care le detin. Sunt seriosi, transparenti si nu se lasa pana nu ating obiectivele. Good Team....Good Work!!!
Dr. Bogdan Ivanescu
Dr. Bogdan Ivanescu
2020-01-28
Singura agentie care a dus una dintre companiile pe care le reprezint pe locul I in cautarea organica intr-o piata specifica hipercompetitiva. O echipa cu oameni muncitori, client oriented si, mai ales, care nu se dau batuti!

Abodarea Agentiei Google ADS ClickBrainiacs

Search-Engine-Optimization-Icon

Primul pas consta in cercetarea de piata prin care vom identifica cele mai cautate cuvinte cheie, dar si trendurile de cautare. Cu ajutorul acestui studiu vom identifica publicul tinta dar vom putea face si estimari de buget, trafic si conversii.

Web-Analytics-Icon

Sutele de campanii google ads administrate de-a lungul timpului in cadrul agentiei, ne-au facut sa ne dam seama ca foarte multe site-uri inregistreaza click-uri de la concurenti sau boti. Pentru a preveni acest lucru am descis sa construim un software antifrauda, care identifica, previne si stopeaza frauza in sistemul Google Ads. Iti va fi oferi in mod GRATUIT si tie, daca vei lucra cu noi.

Content-Marketing-Icon

Pentru a avea o campanie google ads de succes este important sa studiem site-urile competitorilor. Acest lucru ne va ajuta sa identificam publicul tinta si sa definim strategia de promovare prin care sa ne diferentiem si sa aducem lead-uri si conversii.

Digital-Marketing-Icon

Specialistii PPC din cadrul agentiei creaza, monitorizeaza, gestioneaza si tin legatura cu tine pentru a se asigura ca vom obtine trafic targetat si o rata de conversie cat mai mare. Cream campanii noi, testam variante de anunturi, optimizam bugetele si audientele, adaugam cuvinte cheie negative si intreprindem o serie de actiuni pentru a obtine cele mai multe rezultate din bugetul investit lunar.

Data-Analysis-Icon

Strategia este cheia succesului. Pe baza analizei initiale, dar si o obiectivelor tale de business vom redacta o strategie de promovare ce va contine campaniile, segmentarile, audientele, interesele, zilele, orele, locatiile si bugetul ce vor fi folosite.

Powerful-Adwords-Icon

Oferim rapoarte complete atat din sistemul Google Ads, cat si din Google Analytics pentru ca vei intelege totalitatea actiunilor intreprinse dar si rezultatele obtinute. Rapoartele pot fi saptamanale sau lunare. Suntem onesti si transparenti in ceea ce ne priveste si oferim comunicare contina. Pe parcusul colaborarii vei avea un un account dedicat care iti va oferi toata consultanta necesara.

Servicii de promovare prin Google Ads cu rezultate dovedite

Scalare magazin online teleshopping

scalare cont google ads magazin online teleshopping

Scalare creditare persoane juridice

Scalare cont Google Ads IFN creditare persoane juridice

2.000.000 LEI Vanzari in 12 Luni

Clientii Clickbrainiacs

Intrebari Frecvente

Cat dureaza setarea campaniilor google ads?
Specialistii ppc de la ClickBrainiacs® iti pot seta o campanie google ads in 1-2 zile in cazul unui site de tip lead generation, iar pentru magazinele mari tipul mediu de setare este de 3-5 zile lucratoare.
Ce tipuri de campanii trebuie setate la un site de tip lead generation?
Pentru un site de tip lead generation recomandam urmatoarele tipuri de campanii: search, remarketing pentru search, display ads, youtube ads si mai nou performance max. Vom face A/B Testing pe diferite tipuri de campanii si le vom lasa active doar pe cele care obtin cele mai bune rezultate.
Ce tipuri de campanii trebuie setate la un magazin online?
Pentru magazinele online, specialistii nostri recomanda urmatoarele tipuri de campanii: search, dynamic ad search, remarketing dinamic, brand protect, display ads, youtube ads sim ai nou performance max care inglobeaza si bine cunoscuta componenta de Google Shoppping.
Ce buget trebuie alocat promovarii prin google ads?
Pentru a putea face o estimare de buget, specialistii ppc de la ClickBrainiacs® vor efectua un keyword research prin care vor identifica cuvintele cheie cautate de utilizatori, patternurile de cautare, competitia, dar si licitiatiile sugerate de google.

Pe baza unui model matematic bine pus la punct, vom estima un buget minim cu care sa castigam intre 10 si 15% din potentialul pietei.

Cum acord acces agentiei in contul campaniilor google ads?
Am pregatit un tutorial complet pentru acordarea accesul la Google Ads, ce poate fi regasit aici: https://www.clickbrainiacs.ro/acordare-acces-mcc-google-ads/
Cum verific daca anunturile sunt active si ruleaza?
Pentru a testa in timp real daca anunturile ruleaza, noi iti recomandam sa folositi tool-ul  de “Ad Preview and Diagnosis Tool”, oferit de Google. In cazul in care campania targeteaza doar un anumit oras, in tool-ul de verificare va trebui sa completez cu atentie locatia.
Ce indicatori de performanta folosim in promvoarea prin Google Ads?
Sistemele de raportare de la Google Ads si Google Analytics vin cu o serie de KPI’s care pot ajuta la masurarea performantelor, insa printre cele mai des intalnite amintim: numarul de click-uri, numarul de afisari, CTR-ul, avgerage CPC, CPA, search impression share, rata de conversion, numarul de conversii/lead-uri, Conversion Value, ROAS, average CPM, Average CPV. In functie de specifificul business-ului tau, putem realiza rapoarte custom care sa arate evolutia celor mai importanti KPI’s.

Esti la 1 Click distanta!

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata!

Impreuna vom stabili obiectivele si directia de crestere a afacerii tale!

    Suna acum