Agentie PPC

Noi suntem ClickBrainiacs®, o agentie de marketing online specializata in oferirea de servicii ppc. Avem o experienta dovedita in mai bine de 8 ani de activitate in crearea si administrare de campanii profitabile de tipul pay per click pentru clientii nostri.

Home PPC

Scopul nostru este sa ajutam la maximizarea profiturilor clientilor nostri cu o investitie cat mai mica in canalele de promovare. Muncim continuu pentru a ne atinge obiectivele si suntem la curent cu ultimele trenduri in materie de pay per click si nu numai.

Fie ca esti un antreprenor la inceput de drum sau business-ul tau are vechime in piata, publicitatea de tip ppc pot fi cheia prin care castigi lead-uri si conversii imediate. Marele avantaj oferit de publicitatea google ads este ce ca veti obtine clienti imediat, pe cand optimizarea seo incepe sa dea rezultate in cateva luni de la implementarea strategiei.

Ce sunt Campaniile PPC?

  • Campaniile Pay per Click sunt un canal de promovare eficient prin prisma faptului ca pot fi setate in cateva zile/saptamani si au marele avantaj ca pot aduce lead-uri si conversii imediate.
  • Atunci cand un utilizator efectueaza o cautare in motorul de cautare, Google afiseaza o serie de rezultate care sunt impartite in rezultate platite (ca urmare a reclamei ppc) si rezultate organice (rezultate din activitatea de optimizare seo).
  • Exista doar 7 rezultate de tip ppc (4 above the fold, si 3 below the fold )care sunt afisate de Google iar in unele nise competitia este enorma, se pot bate chiar si 30, 40 de business-uri pentru afisarea in prima pagina.
  • Fara o strategie realizata corect, reclama ta nu va raspunde nevoilor clientilor, vei pierde trafic relevant, iar bugetul tau lunar nu va fi investit corect.
  • Iti poti asuma acest risc ?

Beneficii Promovariile prin Campanii Google ADS

Crestere Trafic

Unul din mare avantaj al setarii de campanii google ads este faptul ca site-ul tau va aparea in topul rezultatelor de cautare in Google. O campanie de search insotita de o campanie de remarketing va creste notorietatea brand-ului tau prin faptul ca utilizatorii iti vor gasi brand-ul atat la cautarile directe de produse sau servicii, cat si in cazurile cand navigheaza pe alte site-uri.
Ca si semnale de brand awareness putem identifica: cautari directe ale brand-ului in google, asocierea cuvintelor cheie cu brand-ul tau, accesarea site-ului direct din browser

Brand Awarness

Rolul campaniilor google adwords este de a aduce trafic relevant, targetat pe site-ul, trafic ce poate fi transformat usor in lead-uri sau conversii. Spre deosebire de Social Media, unde afisam reclama dupa anumite interese si comportamente, prin sistemul Google Adwords avem marele avantaj ca putem afisa reclma FIX catre utilizatorii care au nevoie de produsele sau serviciile tale.
Acest canal de promovare scurteaza intalnirea dintre cerere si oferta la distanta de 1 CLICK.

ROI Pozitiv pe Termen Lung

Campaniile Google Adwords setate de agentia noastra au nevoie de timp pentru a fi optimizate si pentru a aduce cele mai bune rezultate in ceea ce priveste balanta de cost/profit. In functie de comportamentul de cautare al utilizatorilor, de geolocatie, dispozitivele folosite pentru conectarea la internet, orele la care este accesat site-ul, putem seta audiente custom si putem optimiza campaniile pentru a maximiza ROI-ul reclamelor.

Vrei sa vinzi rapid?

Dezvoltam Strategii PPC cu care iti vei dobori Concurenta
Mai multi vizitatori = Vanzari mai mari
About-CallToAction-Rocket-Image

Tipuri de Campanii Google ADS

Daca ai un business cu siguranta iti doresti un numar mai mare de clienti si o rata a profitabilitatii cat mai mare. Agentia ClickBrainiacs® te poate ajuta sa iti indeplineasti scopurile.

Search-Engine-Optimization-Icon-1

Search

Sunt acele tipuri de campanii care afiseaza reclama de tip text utilizatorilor care sunt in cautare active de produse si servicii. Anunturile apar in cele 7 rezultate platite, 4 sus si 3 jos, dar si in reteaua de parteneri Google.

Pay-Per-Click-Management-Icon-1

Dynamic Ad Search

Sunt recomandate in cazul magazinelor online mari cu mii de produse. Algoritmul Google poate ajuta la optimizarea campaniilor pentru a oferi utilizatorilor cel mai bun rezulat pentru cautarile lor.

Social-Media-Strategy-Icon

Display

Presupune afisarea de bannere cu produsele sau serviciile tale in reteaua de Parteneri Google. Targetarea se poate face dupa: topicuri, cuvinte cheie, destinatii de plasare, interese, intentie de cautare.

Real-TIme-Analytics-Icon

Video

Suntem experti in publicitatea online. Echipa noastra este gata sa va ajute sa obtineti avantajul competitiv prin crearea de anunturi video care vor creste prezenta marcii dvs. Reclamele video vor fi distribuite in canalalele de youtube catre potentialii clienti ai business-ului

Convertion-Rate-Optimization-Icon

Shopping

Acest tip de campanii este destul de nou pe piata de marketing din Romania si afiseaza anuntul impreuna cu poza si pretul, ceea ce duce la o rata de click mai mare si un cost al conversiei mai mic. Setup-ul se face prin intermediul unui cont de Google Merchant Center si este necesara generarea unui feed XML.

Online-Marketing-Management-Icon

Remarketing

Sunt campanii google ads care te ajuta sa transformi ``potentialii clienti`` in ``clienti fideli``. Echipa noastra de profesionisti va va ajuta sa readuceti pe site utilizatorii care deja au aratat un interes pentru produsele sau serviciile dumnevoastra.

Administram lunar campanii ppc ce au spend total de peste 500.000 de Euro.
optimizare seo vs pay per click

SEO sau Google ADS?

Multi clienti, mai ales cei care au business nou pe piata se intreaba ce strategie sa aleaga: pay per click sau optimizare seo. Ei bine, specialistii din cadrul agentiei ClickBrainiacs® pot spune ca cele 2 strategii sunt complementare pentru o dezvoltare sanatoasa a unui business pe termen mediu si lung.

Un site bine optimizat din punct de vedere seo on page, va ajuta la obtinerea unui scor de calitate mai mare al campaniilor pay per click, un cost mai mic cu reclama si implicit un cost al coversiei mai mic.

google ads click fraud protection

Protejarea campaniilor Google Ads impotriva fraudei

De-a lungul timpului, in nisele foarte competitive am identificat extrem de multe click-uri efectuate de boti sau de competitori. Aceste click-uri false sunt o dovada de neloialitate din partea competitiei si iti pot epuiza bugetul zilnic din campaniile google adwords.

Din experienta noatra din ultimii 8 ani, am identificat ca peste 25% din traficul venit din publicitatea prin Google Adwords este trafic fals.

Pentru a preveni cheltuirea bugetul ineficienta a bugetului alocat, noi folosim www.brainiacs-lab.com, o aplicatie dezvoltata intern care blocheaza afisarea reclamelor catre utilizatorii care au comportament de tip fraudulent.

Abodarea Agentiei Google ADS ClickBrainiacs

Search-Engine-Optimization-Icon

Primul pas consta in cercetarea de piata prin care vom identifica cele mai cautate cuvinte cheie, dar si trendurile de cautare. Cu ajutorul acestui studiu vom identifica publicul tinta dar vom putea face si estimari de buget, trafic si conversii.

Web-Analytics-Icon

Sutele de campanii google adwords administrate de-a lungul timpului ne-au facut sa ne dam seama ca in sistemul Google Ads foarte multi utilizatori se confrunta cu un numar mare de click-uri venite de la concurenti sau utilizatori rau intentionati. Pentu a preveni acest lucru am descis sa construim un software care este complementar filtrelor antifrauda de la Google.

Content-Marketing-Icon

Pentru a avea o campanie google adwords de succes este important sa studiem site-urile competitorilor. Acest lucru ne va ajuta sa identificam publicul tinta si sa definim strategia de pay per click care sa ne aduca cela mai multe conversii.

Digital-Marketing-Icon

Specialistii PPC din cadrul agentiei creaza, monitorizeaza, gestioneaza si tin legatura cu tine pentru a se asigura ca vom obtine trafic targetat si o rata a conversiei cat mai mare. Cream campanii noi, testam variante de anunturi, optimizam bugetele, adaugam cuvinte cheie negative si intreprindem o serie de actiuni pentru a obtine cele mai multe rezultate din serviciile google adwords.

Data-Analysis-Icon

Consta in imbunatatiri aduse pentru partea de text cat si pentru partea de design. Iti vom livra specificatii clare pentru landing page-urilor din site ce vor avea scopul de a imbunatati experienta utilizatorilor si de a creste rata de conversie.

Powerful-Adwords-Icon

Oferim rapoarte complete atat din sistemul Google Ads, cat si din Google Analytics pentru ca dumnevoastra sa intelegi totalitatea actiunilor intreprinse dar si rezultatele obtinute. Rapoartele pot fi saptamanale sau lunare. Suntem onesti si transparenti in ceea ce ne priveste si oferim comunicare contina. Pe parcusul colaborarii vei avea un consultant dedicat.

Intrebari Frecvente

Cat dureaza setarea campaniilor Google ADS?

Specialistii ppc de la ClickBrainiacs® iti pot seta o campanie ppc in doar cateva ore in cazul unui site cu cateva servicii, iar pentru magazinele mari tipul mediu de setare este de 3-5 zile lucratoare.

Ce tipuri de campanii trebuie setate la un site de servicii?

Pentru un site de servicii recomandam urmatoarele tipuri de campanii: search, remarketing pentru search si brand protect.

Ce tipuri de campanii trebuie setate la un magazin online?

Pentru magazinele online, specialistii nostri recomanda: search, dynamic ad search, google shopping, remarketing dinamic, brand protect

Ce buget trebuie alocat campaniilor google adwords?

Pentru a putea face o estimare de buget, specialistii ppc de la ClickBrainiacs® vor efectua un keyword research prin care vor identifica cuvintele cheie cautate de utilizatori, patternurile de cautare, competitia, dar si licitiatiile sugerate de google.

Pe baza unui model matematic bine pus la punct, vom estima un buget minim cu care sa castigam intre 10 si 15% din potentialul pietei.

Cum pot verifica daca anunturile mele platite sunt active si ruleaza?

Pentru a testa in timp real daca anunturile ruleaza, noi iti recomandam sa folositi tool-ul  de “Ad Preview ” and Diagnosis tool de aici.

In cazul in care campania targeteaza doar un anumit oras, in tool-ul de verificare va trebui sa completez cu atentie locatia.

ONLINE = VIZIBILITATE

Contacteaza echipa ClickBrainiacs®

Suntem aici pentru a discuta despre business-ul tau si pentru a ajuta la dezvoltarea acestuia.    Contact Agentia ClickBrainiacs
    Suna acum