Pay Per Click Management

Agentie PPC

Campaniile Pay per Click au un impact major si ii ofera brand-ului dumneavoastra o expunere mai mare datorita afisarii pe prima pagina in motoarele de cautare

ClickBrainiacs este o agentie de marketing online specializata in oferirea de servicii de tipul PPC (Pay per Click) cu o experienta dovedita de mai bine de 8 ani.

Scopul nostru este sa obtinem un profit cat mai mare cu o investie cat mai mica din partea clientilor nostri. Muncim continuu pentru ca rezutatele campaniilor google adwords sa ajute la maximizarea profitului in cel mai scurt timp posibil.

Setare Campanii Google ADS

Multi clienti, mai ales cei care au business nou pe piata se intreaba ce strategie sa aleaga: pay per click sau optimizare seo. Ei bine, specialistii din cadrul agentiei ClickBrainiacs pot spune ca cele 2 strategii sunt complementare.

Un site bine optimizat din punct de vedere seo on page, va ajuta la obtinerea unui scor de calitate mai mare al campaniilor pay per click, un cost mai mic cu reclama si implicit un cost al coversiei mai mic.

Marele avantaj oferit de publicitatea google ads este ce ca veti obtine clienti imediat, pe cand optimizarea seo incepe sa dea rezultate in cateva luni de la implementarea strategiei.

Promovare Business in Google ADS

Specialistii PPC de la ClickBrainiacs va pot spune ca este nevoie doar de cateva ore pentru a configura 1 campanie care poate incepe sa aduca venituri imediate. Orice campanie ppc presupune keyword research, studiul competitorilor, A/B testing pentru a obtine cel mai bun ROI.

Ne diferentiem de celelalte agentii ppc din piata prin faptul ca toate conturile noastre sunt protejate impotriva clickfraud-ului cu ajutorul software-ului dezvoltat intern. Practic, toti clientii ClickBrainiacs sunt protejati impotriva click-urilor venite de la concurenta, de la utilizatorii rau intentionati sau click-urile efectuate de boti.

AUDIT Adwords Gratuit

Specialistii PPC din Agentia ClickBrainiacs iti vor spune motivele pentru care campania ta nu converteste dar si cum o putem optimizare pentru a obtine rezultate mai bune.

Campanii Search

Castigati un ROI pozitiv prin intermediul campaniilor de search. Vom folosi cea mai buna strategie pentru a maximiza rentabilitatea investitiei prin afisarea anunturilor catre utilizatorii care cauta activ produsele si serviciile oferite.

Campanii de Remarketing

Transformati "potentialii clienti" in "clienti fideli". Echipa noastra de profesionisti va va ajuta sa readuceti pe site utilizatorii care deja au aratat un interes pentru produsele sau serviciile dumnevoastra.

Campanii Display

Oferim strategii individuale de marketing care au scopul de a cresterea expunerea si conversiile brand-ului dumneavoastra.

 

Campanii Video

Suntem experti in publicitatea online. Echipa noastra este gata sa va ajute sa obtineti avantajul competitiv prin crearea de anunturi video care vor creste prezenta marcii dvs.

Campanii Shopping Ads

Acest tip de campanii este destul de nou pe piata de marketing din Romania si  afiseaza anuntul impreuna cu poza si pretul, ceea ce duce la o rata de click mai mare si un cost al conversiei mai mic.

 

Abordarea Agentiei Adwords ClickBrainiacs

Studiul de Cuvinte cheie

Inainte de a lansa orice campanie de promovare google adwords realizam o cercetare a domeniului de activitate prin care vom identifica cele mai cautate cuvinte cheie dar si trendurile de cautare. Cu ajutorul acestui studiu vom identifica publicul tinta dar vom putea face si estimari de buget, trafic si conversii.

Analiza principalilor competitori

Pentru a avea o campanie google adwords de succes este important sa studiem site-urile competitorilor. Acest lucru ne va ajuta sa identificam publicul tinta si sa definim strategia de pay per click care sa ne aduca cela mai multe conversii.

Optimizarea Landing Page-urilor

Consta in imbunatatiri aduse pentru partea de text cat si pentru partea de design. Iti vom livra specificatii clare pentru landing page-urilor din site ce vor avea scopul de a imbunatati experienta utilizatorilor si de a creste rata de conversie.

Software AntiFrauda

Sutele de campanii google ads administrate de-a lungul timpului ne-au facut sa ne dam seama ca in sistemul Google Ads foarte multi utilizatori se confrunta cu un numar mare de click-uri venite de la concurenti sau utilizatori rau intentionati. Pentu a preveni acest lucru am descis sa construim un software care este complementar filtrelor antifrauda de la Google.

Administrare Campanii

Specialistii PPC din cadrul agentiei monitorizeaza, gestioneaza si tin legatura cu dumnevoastra pentru a ne asigura ca vom obtine trafic targetat si o rata a conversiei cat mai mare. Cream campanii noi, testam variante de anunturi, optimizam bugetele, adaugam cuvinte cheie negative si intreprindem o serie de actiuni pentru a obtine cele mai multe rezultate din serviciile google adwords.

Raportare

Oferim rapoarte complete atat din sistemul Google Ads, cat si din Google Analytics pentru ca dumenvoastra sa intelegi totalitatea actiunilor intreprinse dar si rezultatele obtinute. Rapoartele pot fi saptamanale sau lunare. Suntem onesti si transparenti in ceea ce ne priveste si oferim comunicare contina.

Administram Campanii Google ADS ce au spend lunar de peste 500.000 EURO

Testimoniale Clienti

Solicita o Oferta de Pret pentru Campanii Google Ads

Haideti sa discutam despre cum putem creste business-ul dumnevoastra in mediul online.