ClickBrainiacs – Retrospectiva 2023

Recap ClickBrainiacs 2023

Salutare, comunitate ClickBrainiacs! Stim cu totii ca anul 2023 a fost plin de surprize, iar provocarile s-au tinut lant. Iata insa ca a sosit momentul sa punem totul pe hartie si sa tragem linie, sa aruncam impreuna o privire informativa (si amuzanta, speram) la tot ceea ce am realizat impreuna in acest fabulos an!

Si uite asa, 2023 a zburat mai repede decat cafeaua de dimineata. A fost un an fantastic pentru ClickBrainiacs, si suntem aici pentru a va arata cat de mult am crescut impreuna. 2023 a fost anul in care SEO si PPC nu au fost doar niste abrevieri fancy, ci pilonii succesului nostru. Rezultatele? Ei bine, ele vorbesc de la sine.

Am intampinat 80 de noi prieteni in lumea noastra digitala. Fiecare client nou a adus un nou set de provocari si satisfactii. Va multumim ca ati ales sa navigam impreuna pe marile marketingului digital!

Adica de 5 ori populatia Islandei! Inseamna ca am adus mai multi oameni pe site-urile voastre decat toata audienta de la Electric Castle, in toti anii de festival.

Echivalentul a 6 Ferrari-uri 812 (si 10 Dacii pentru zilele cand simti nevoia de ceva mai… practic). Asta inseamna ca strategiile noastre SEO nu sunt doar vorbe in vant, ci parte din motorul de vanzari.

Asta e peste 10% din vocabularul romanesc! Adica, am pus atatea cuvinte in vazul lumii, incat am putea scrie un mic roman despre ce inseamna “un SEO mic”.

Aproape cat intreaga populatie a Sibiului! Imaginati-va fiecare locuitor al Sibiului intrand pe site-ul vostru si spunand: „Da, vreau acest produs!” Ei bine, asta am facut noi pentru clientii nostri.

Aproape 6.000 de excursii first class in Dubai! Cu alte cuvinte, am facut ca investitia voastra in reclame platite sa zboare mai departe decat orice avion catre destinatii exotice.

Adica pretul unei shaorme mari cu de toate. Si cine nu iubeste o shaorma buna? Asa si cu marketingul nostru: satisfacator, consistent si cu rezultate delicioase!

Hai sa scriem impreuna istoria! Anul 2024 este ca o foaie alba pregatita pentru povestile voastre de succes. Sa facem ca fiecare pagina si vizitator sa conteze!

Si asa, cu un click aici si un altul acolo, ne-am facut drum prin 2023. Acum, cu cana de vin fiert in mana si un plan de bataie pentru 2024, suntem gata sa transformam fiecare provocare intr-o oportunitate. La multi ani dragi parteneri, si sa avem un 2024 plin de click-uri si succese! 🚀