Consultanta SEO

Este procesul prin care stabilim obiectivele campaniei, realizam auditul seo, analizam piata si competitorii, realizam strategia pas cu pas si stabilim bugetul de investitie necesar.

Ce este un Consultant SEO?

Un consultant seo este un freelancer sau un angajat al unei agentii care este specialist in optimizarea site-urilor pentru motorul de cautare Google. Atunci cand vine vorba de optimizarea site-urilor trebuie reamintit ca sunt mai multe strategii care ajuta site-ul sa se indexeze si sa rankeze corect in cautarile Google. Sunt peste 200 de factori care ranking de care google tine cont atunci cand plaseaza un site in SERPS, iar consultantul SEO este cel care intelege si stie cum sa optimizeze factorii,  astfel incat site-ul dumnevoastra sa isi depaseasca concurenta.

Cand sa apelezi la serviciile de consultanta SEO?

Daca te-ai hotarat sa iti lansezi un business in mediul online sau ai deja un site prezent in motorul de cautare, consultanta oferita de specialistii din cadrul agentiei ClickBrainiacs te va ajuta sa intelegi exact cum functioneaza Google, ce cauta potentialii tai clienti, cum cauta acestia (trendurile de cautare) si cel mai important lucru: iti vei stabili cateva obiective clare, dar si un buget pentru atingerea acestora.

Cateva situatii in care avet nevoie de Consiliere SEO?

<< Atunci cand lansati un site si vreti sa fie optimizat dpdv SEO On Page 
<< Atunci cand lansati un business in mediul online si aveti nevoie un plan de bataie 
<< Atunci cand faceti o migrare a site-ului  
<< Atunci cand ati migrat un site si ranking-ul a scazut considerabil 
<< Atunci cand aveti deja o campanie de promovare active si rezultatele intarzie sa apara 
<< Atunci cand ati investit sute sau chiar mii de euro in campanii de link building si totusi site-ul nu este in top 10 Google 
<< Atunci cand observati fluctuatii mari pentru anumite cuvinte cheie 
<< Atunci cand site-ul dvs a disparut din cautarile Google 
<< Atunci cand doriti sa faceti modificari in site si va este teama sa nu ii fie afectate performantele.  

Care sunt avantajele oferite de consultanta SEO?

<< Consultanta SEO incepe intotdeauna cu un studiu de cuvinte cheie in urma caruia vom identifica termenii de cautare relevanti pentru business-ul dumnevoastra. In urma studiului de cuvinte cheie vom realiza structura site-ului si vom redacta contintul din landing page-uri.
<< Noile update-uri Google pozitioneaza in cautarile de top doar site-urile care raspund intenitilor de cautare ale utilizatorilor si afiseaza informatiile cautate de acestia.
<< Analiza profilului concurentei ne va ajuta sa identificam strategiile folosite de acestia pentru a ajunge in topul cautarilor organice si de asemenea ne va ajuta sa calculam bugetul necesar pentru activitatea de link building.
<< In urma optimizarii seo on page & off page a site-ului, acesta se va pozitiona in topul cautarilor organice si astfel va putea fi gasit mai repede de potentialii clienti.
<< Consultanta SEO va ajuta la optimizarea site-ului tau intr-un mod eficient. Un site optimizat se traduce prin trafic targetat, prin aducerea pe site de potentiali clienti care sa fie direct interesati de produsele si serviciile comercializate.
<< Pe termen mediu si lung, optimiarea SEO are un ROI pozitiv, iar rezultatele campaniilor de promovare sunt vizibile luni si chiar ani intregi.
<< Spre deosebire de canalalele de marketing traditionale (flyere, radio, tv, bannere stradale), optimizarea seo ofera rezultate masurabile in baza carora se pot efectua ajustari asupra strategiei de promovare a business-ului.

Ce include Consultanta SEO?

Atunci cand detinatorul unui website apeleaza la serviciile oferite de ClickBrainiacs, acesta va beneficia va obtine informatii valoroase care il vor ajuta sa-si atinge obiectivele.  Avem o experienta de peste 8 ani in optimizarea site-urilor, am colaborat cu peste 100 de clienti si am desfasurat peste 250 de campanii de seo. In cadrul procesului de consiliere oferim urmatoarele informatii:

<< Studiu de cuvinte cheie (keyword research) prin care identificam ce si mai ales cum cauta potentialii clienti
<< Stabilirea obiectivelor business-ului si a campaniei de promovare
<< Analiza competitorilor
<< Calcularea bugetului necesar campaniei de optimizare seo
<< Sfaturi privind optimizarea seo on page a site-ului
<< Sfaturi pentru SEO Tehnic
<< Elaborarea strategiei de optimizare seo off page (link building)
<< Suport in implementarea specificatiilor.

De ce ClickBrainiacs pentru Consultanta SEO?

Spre deosebire de alte agentii din piata, noi nu suntem axati doar pe zona de SEO, ci suntem o agentie care ofera servicii complete de marketing online: Campanii PPC, Campanii Facebook Ads si Optimiare SEO. Ne place sa spunem ca oferim un mix cu toate canalele de marketing, mix care asigura succesul unui business in mediul online.

Impreuna cu dumenvoastra, vom identifica toate problemele care nu lasa business-ul sa obtina o performanta maxima si ne vom asigura ca echipa care a dezvoltat site-ul are un plan si un guidline de implementari bine stability.

Pe parcursul procesului de implementari, un specialist seo din cadrul ClickBrainiacs va oferi tot suportul necesar pentru ca site-ul dumevoastra sa fie pus la punct si strategia sa fie implementat corect si complet.

8+

Ani Experienta

100+

Numar Clienti

248%

Crestere Trafic Organic

57%

Crestere Pagini/Sesiune

Au incredere in noi

All

Testimoniale Clienti

Solicita o oferta de pret pentru Consultanta SEO

Haideti sa discutam despre cum putem creste business-ul dumnevoastra in mediul online.