Consultanta SEO

Este procesul prin care stabilim obiectivele campaniei, realizam auditul seo, analizam piata si competitorii, realizam strategia pas cu pas si stabilim bugetul de investitie necesar.

Home Consultanta SEO

Ce este un Consultant SEO?

Un consultant seo este un freelancer sau un angajat al unei agentii care este specialist in optimizarea site-urilor pentru motorul de cautare Google. Atunci cand vine vorba de un proces SEO trebuie reamintit ca sunt mai multe strategii care ajuta site-ul sa se indexeze si sa rankeze corect in cautarile Google. Sunt peste 200 de factori care ranking de care google tine cont atunci cand plaseaza un site in SERPS, iar consultantul SEO este cel care intelege si stie cum sa ajusteze factorii de ranking, astfel incat site-ul dumneavoastra sa isi depaseasca concurenta.

Cand sa apelezi la serviciile unui Consultant SEO?

Daca te-ai hotarat sa iti lansezi un business in mediul online sau ai deja un site prezent in motorul de cautare, consultanta oferita de specialistii ClickBrainiacs® te va ajuta sa intelegi exact cum functioneaza Google, ce cauta potentialii tai clienti, cum cauta acestia (trendurile de cautare) si cel mai important lucru: iti vei stabili cateva obiective clare, dar si un buget pentru atingerea acestora.

Ce include Consultanta SEO?

Penalty Reconver

Stabilirea Obiectivelor

Vom stabili impreuna care sunt obiectivele business-ului, dar si al campaniilor de promovare.

Keyword Research

Identificam ce si mai ales cum cauta potentialii clienti, dar analizam si principalii competitori

Content Marketing

Calculare Buget

Pornind de la research si obiectivele business-ului, vom calcula tot bugetul necesar investitiei.

SEO On Page

Vom elabora o strategie de optimizare in care vor fi incluse toate recomandarile seo necesare.

SEO Off Page

Vom identifica si vom propune cele mai bune surse pentru castigarea de backlink-uri valoroase.

Audit SEO Tehnic

Suport

Un consultant seo dedicat va oferi tot suportul necesar in vederea implementariilor recomandarilor primite.

De ce ClickBrainiacs pentru Consultanta SEO?

Servicii Complete

Spre deosebire de alte companii din piata, noi nu suntem axati doar pe zona de SEO, ci oferim servicii complete de marketing online: Campanii Google Ads, Campanii Facebook Ads si Servicii SEO. Ne place sa spunem ca oferim un mix cu toate canalele de marketing, mix care asigura succesul unui business in mediul online.

Identificam Probleme & Gasim Solutii

Vom identifica impreuna toate problemele care nu lasa business-ul sa obtina o performanta maxima si ne vom asigura ca echipa care a dezvoltat site-ul are un plan si un guidline de implementari bine stabilit.

Consultant SEO Dedicat

Pe parcursul procesului de implementari, un specialist seo din cadrul ClickBrainiacs® va oferi tot suportul necesar pentru ca site-ul tau sa fie pus la punct si strategia sa fie implementata corect si complet.

Agentie SEO
Servicii SEO

Cand ai nevoie de Consiliere SEO?

 • Atunci cand lansezi un site si vrei sa fie pus la punct dpdv SEO On Page
 • Atunci cand lansezi un business in mediul online si vrei un plan de bataie
 • Atunci cand faci o migrare a site-ului
 • Atunci cand ai migrat un site si ranking-ul a scazut considerabil
 • Atunci cand ai deja o campanie de promovare activa si rezultatele intarzie sa apara
 • Atunci cand ai investit sute sau chiar mii de euro in campanii de link building si totusi site-ul nu este in top 10 Google
 • Atunci cand observi fluctuatii mari pentru anumite cuvinte cheie
 • Atunci cand site-ul tau a disparut din cautarile Google
 • Atunci cand vrei sa faci modificari in site si iti este teama sa nu ii fie afectate performantele.

Avantajele oferite de consultanta SEO?

 • Consultanta SEO incepe intotdeauna cu un studiu de cuvinte cheie in urma caruia vom identifica termenii de cautare relevanti pentru business-ul dumnevoastra. In urma studiului de cuvinte cheie vom realiza structura site-ului si vom redacta contintul din landing page-uri.
 • Noile update-uri Google pozitioneaza in cautarile de top doar site-urile care raspund intenitilor de cautare ale utilizatorilor si afiseaza informatiile cautate de acestia.
 • Analiza profilului concurentei ne va ajuta sa identificam strategiile folosite de acestia pentru a ajunge in topul cautarilor organice si de asemenea ne va ajuta sa calculam bugetul necesar pentru activitatea de link building.
 • In urma implementarii recomandariloe seo on page & off page a site-ului, acesta se va pozitiona in topul cautarilor organice si astfel va putea fi gasit mai repede de potentialii clienti.
 • Consultanta SEO va ajuta la indexarea si scalarea unui business intr-un mod eficient. Un site optimizat se traduce prin trafic targetat, prin aducerea pe site de potentiali clienti care sa fie direct interesati de produsele si serviciile comercializate.
 • Pe termen mediu si lung, SEO are un ROI pozitiv, iar rezultatele campaniilor de promovare sunt vizibile luni si chiar ani intregi.
 • Spre deosebire de canalalele de marketing traditionale (flyere, radio, tv, bannere stradale), canalul SEO ofera rezultate masurabile in baza carora se pot efectua ajustari asupra strategiei de promovare a business-ului.

Ne oferim serviciile de consultanta atat pentru startup-uri, cat si pentru business-uri mari care sunt in cautarea unui partener pe termen mediu si lung. Lucram cu tine, nu pentru tine

Intrebari Frecvente despre Consultanta

Cand am nevoie de consultanta SEO?
Puteti apela la  consultanta seo fie atunci cand doriti sa lansati un business in mediul online, fie daca deja aveti un business si doriti sa ii scalati vanzarile.
Cum se desfasoara sedintele de consultanta SEO?
Sedintele de consultanta se pot desfasura fizic la biroul nostru sau online pe zoom.

Testimoniale Clienti

ONLINE = VIZILITATE

Contacteaza echipa ClickBrainiacs®

Suntem aici pentru a discuta despre business-ul tau si pentru a ajuta la dezvoltarea acestuia.

  Contact Agentia ClickBrainiacs
  Suna acum