De ce sa iti iei certificarea AdWords?

No Comments

Poate ca v-ati saturat de invatat si de examene, dar dintr-o data managerul va spune ca trebuie sa absolviti cursul oferit de google pentru utilizarea platformei AdWords. Incepeti instant sa va simtiti ca in facultate sau liceu atunci cand trebuia sa invatati pentru un examen important, dar lucrurile sunt mult mai simple decat par! Iar acum, veti descoperi de ce academia AdWords nu este atat de infioratoare!

In primul rand, cursurile oferite de catre Google sunt foarte usor de parcurs. Veti incepe treptat cu informatiile pentru certificarea AdWords Fundamentals, prima treapta. APoi, incetul cu incetul veti invata aspect mai complexe ale platformei de marketing online pe masura ce avansati in grad. Desi exista foarte multe persoane care folosesc zilnic Google AdWords, putini dintre acestia sunt cu adevarat certificati de catre gigantul IT sa desfasoare aceasta activitate.

Desi nu conteaza in esenta foarte mult, o persoana experimentata in PPC putand sa isi desfasoare activitatea si fara aceasta certificare, ea reprezinta primul pas catre devenirea partener Google si stabilirea unei autoritati in domeniul PPC/AdWords. O agentie care are cel putin o persoana certificata AdWords este mult mai bine vazuta si ofera un plus de incredere atunci cand se afla la masa de negocieri cu un client.

Pe langa plusul de incredere pe care o astfel de diploma o confera absolventului, certificarea AdWords va va permite pe parcursul cursurilor sa invatati noi moduri prin care puteti optimiza campaniile dumneavoastra si multe tips and tricks prin care puteti sa le eficientizati pe acestea.

Dupa ce absolviti cursurile AdWords veti fi mai buni in ceea ce faceti, veti intelege mai bine marketingul online, modul in care functioneaza platforma de reclame, dar poate cel mai important, veti reusi sa aveti un avantaj asupra competitiei. Cum afirmam si mai sus, nu exista multe persoane care au aceasta certificare, daca reusiti sa va laudati cu ea veti putea sa castigati mai usor increderea unui potential client!

Iar daca este sa ne gandim la cel mai important aspect al acestei certificari, cursurile, acestea sunt oferite direct de catre Google! Veti invata de la sursa care este cea mai buna modalitate prin care sa folositi AdWords astfel incat reclamele dumneavoastra sa nu dea niciodata gres!

Nu va temeti, invatati, exersati si veti obtine certificarea AdWords mai usor decat ati crede!

About us and this blog

We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

Request a free quote

We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

Subscribe to our newsletter!

More from our blog

See all posts

Leave a Comment