Email Marketing

Servicii de Email Marketing

Prin serviciul dedicat de E-mail marketing, ClickBrainiacs isi propune sa imbunatateasca vizibilitatea afacerii dumneavoastra prin intermediul newsletterelor distribuite catre abonatii ce s-au inscris in mailingul listelor aferente.

Serviciul de Email Marketing creeaza o legatura eficienta cu publicul vizat si ofera cel mai bun ROI. In acest fel ajungeti la clientii actuali dar si la clienti potentiali si astfel ii tineti la curent cu cele mai noi oferte si stiri ale companiei dumnevoastra.

Ca si bune practici, pentru fiecare campanie trimisa recomandam urmatoarele:
 • inserarea in corpul newsletter-ului a elementelor social media (facebook/twitter/linkedin)
 • inserarea pixelilor de urmarire a utilizatorului (daca acesta a deschis sau nu email-ul)
 • pentru fiecare campanie trimisa se va realiza A/B testing pe subiectul mail-ului, pentru a putea identifica subiectul cu ce mai mare rata de deschidere.
 • Cea mai Buna Strategie de Email Marketing

  Echipa noastra va dezvolta cea mai buna strategie pentru a atrage publicul tinta defini si pentru a stabili informatiile de care au nevoie.

  Campanii de Email Marketing

  Echipa noastra este pregatita sa creeze si sa furnizeze un sablon de email pentru comunicarea cu publicul dumnevoastra precum si sa gestioneze campania de email marketing pentru a conduce la schimbari importante in vanzari si rentabilitate.

  Sabloane de Email

  Proiectele si solutiile noastre inovatoare sunt compatibile si imbunatatesc livrarea de e-mail. Designerii nostri profesionisti dau viata mesajului si maresc interesul publicului vizat cu marca dumnevoastra.

  Urmarire & Raportare

  Primiti rapoarte detaliate asupra aspectelor cheie ale campaniei dumnevoastra cum ar fi: cine a accesat newsletter-ul, ce url-uri a accesat si cine a convertit.

  Cresteti prezenta online prin alegerea serviciilor noastre de marketing prin e-mail. Formula noastra castigatoare combina strategia, implementarea și urmarirea.

  30

  Campanii de Email Active

  90

  Newsletter Trimise cu Succes

  15

  Clienti Email Marketing

  10

  Parametrii Urmarire& Raportare

  Alege Promovare prin Email - Trimitere Newsletter

  Haideti sa discutam despre cum putem creste business-ul dumnevoastra in mediul online.

  La ClickBrainiacs veti obtine eficienta maxima cu bugetul dumneavoastra deoarece folosim cele mai bune strategii pentru a obtine rezultate maxime.