Factorii care nu afecteaza direct pozitia in Google Rankings

  • December 22, 2017
  • Blog
No Comments

Optimizarea SEO reprezinta o adevarata maiestrie. Aveti nevoie de intuitie, inspiratie si informatie pentru a creiona o strategie SEO eficienta.

Insa exista si elemente care poate credeati ca au o influenta directa about ranking-ului vostru in Google. Sa vedem cum stau lucrurile, pentru ca lui Google chiar nu ii pasa de anumiti factori.

Ce factori nu va afecteaza direct pozitia in Google Rankings?

1.Varsta site-ului
Chiar ii pasa lui Google ca v-ati inregistrat site-ul in 2007 sau in 2017? Raspunsul este nu.
Ce conteaza cu adevarat consta in relevanta continutului pentru utilizatori, dar si in linkuri si alte semne ce indica autoritatea site-ului.

Au existat cazuri in care Google a rasplatit si a acordat un scor mai mare unui site creat in 2015, decat unui site creat in 2010. De ce? Pentru ca a reusit sa dobandeasca aceeasi autoritate si aceeasi influenta intr-un timp mai scurt.

2.Tehnologia din spatele site-ului
Folositi anumite librarii JavaScript precum Node sau React, unul este Facebook, altul este Google?
Nu conteaza prea mult pentru Google ca il folositi pe cel al lui Facebook. Paienjenii-roboti ai lui Google pot citi aceste URL-uri si pot vedea continutul unic de acolo? Continutul pe care il vede Google este acelasi cu cel pe care il vad utilizatorii?

Atunci nu veti avea probleme, pentru ca Google nu este interesat de ce se afla sub capota si veti aparea nestingheriti in rezultatele de cautare .

3.Numarul de like-uri, share-uri, tweet-uri etc
Afacerea voastra are un cont pe Facebook si arata ca aveti peste 10.000 de share-uri la o postare. Chiar este un numar impresionant, nu-i asa? Credeti ca ii pasa lui Google? Din nou, raspunsul este nu. Paienjenii-robotii ai lui Google nu se uita la acest amanunt si nu il iau in seama.

Insa, daca utilizatorii care au dat un share pe Facebook, va cauta apoi pe Google sau fac cautari pe net si aleg brandul vostru? In acest caz, conteaza pentru Google si, indirect, poate avea un impact. Dar asta inseamna ca ar trebui sa cumparati 10.000 de share-uri pe Facebook? Nu este cazul.

Pozitia afacerii vostre in Google Ranking este vitala pentru a castiga increderea utilizatorilor, pentru a deveni clientii vostri si pentru a genera vanzari. Aveti grija si informati-va constant ce conteaza pentru optimizarea SEO. Astfel, veti putea gestiona factorii care afecteaza pozitia voastra in Google Rankings.

Nu este usor sa il multumiti pe Google. De aceea, trebuie sa jucati inteligent pe piata online.

 

About us and this blog

We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

Request a free quote

We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

Subscribe to our newsletter!

More from our blog

See all posts

Leave a Comment