Web Development Services

Servicii de Optimizare SEO

Optimizarea SEO ofera un efect pozitiv si puternic care va conduce la o crestere considerabila a vanzarilor, a profitabilitatii si eficientei costurilor pentru clientii nostri.

Serviciile noastre de optimizare seo includ: Audit SEO Gratuit, Strategie, Keyword Research, Optimizare SEO On Page, Link Building, Rapoarte de Activitate

Keyword Research

Identificarea cuvintelor cheie cu cel mai mare volum de trafic care se potrivesc business-ului tau si de asemenea identificarea tiparelor si a sabloanelor de cautare folosite de utilizatori.

Optimizare SEO On Page

Stabilim exact in ce fel trebuie dezvoltata structura website-ului si ce ajustari tehnice din punct de vedere SEO On Page trebuie aduse website-ului pentru a corespunde cerintelor Google.

Optimizare SEO Off Page

Optimizarea factorilor de seo off page care tin de backlink-urile catre site si de semnalele sociale. Tehnicile de link building pe care le folosim sunt conforme cu Google Webmaster Guidelines.

Serviciile SEO au fost privite in trecut ca un sfant Graal al marketingului online, fiind principala sursa de trafic targetat pentru 99% din afacerile prezente pe internet. Lucrurile s-au schimbat in ultimii ani, mai ales odata cu introducerea si adoptarea(destul de rapida) a solutiilor Google Adwords, unde in functie de suma licitata si de scorurile de calitate ale anuntului si paginii de destinatie pot fi obtinute pozitii de top fara efort, insa platind pentru fiecare click.

Cateva aspecte referitoare la "conflictul" dintre SEO si campaniile Adwords in reteaua de cautare:

- in ciuda faptului ca cele 10 pozitii organice din prima pagina de rezultate a Google (sau Yahoo/sau Bing) se afla pozitionate chiar sub reclamele platite, acestea continua sa acapareze mai mult de 50% din rata de click.

- un alt aspect important ce trebuie punctat este faptul ca SEO si SEM nu sunt metode concurentiale, ci trebuiesc vazute ca metode complementare.

165%

Crestere Trafic Organic

45%

Scadere Bounce Rate

40%

Crestere Durata Medie a Vizitei

28%

Crestere Pagini/Sesiune

Keyword Research - Strategie

Identificarea cuvintelor cheie cu cel mai mare volum de trafic care se potrivesc business-ului tau si de asemenea identificarea tiparelor si a sabloanelor de cautare folosite de utilizatori.

Rapoarte de Activitate

Oferim un raport detaliat al muncii prestate de echipa noastra, evolutia seo, date despre trafic, cuvintele cheie de referinta de top si rapoarte de pozitionare in motorul de Google.

Servicii Profesionale prin Agentie - Alege Firma Seo cu Specialisti in Domeniu

Haideti sa discutam despre cum putem creste business-ul dumnevoastra in mediul online.

Cu echipa noastra de experti SEO veti ave un parteneriat de succes in afaceri!