Prestige GSM

Dorim sa ajutam la dezvoltarea afacerii dumnevoastra in mediul online.

PrestigeGSM este un un centru de reparatii din Bucuresti specializat in reparatii pentru Apple, Iphone. In perioada Februarie 2019 - Iunie 2020, am reusit sa crestem traficul organic cu 777% si sa dublam numar de lead-uri colectate.

Comparatie Trafic Organic Iunie 2020 - vs Februarie 2019
Comparatie Click-uri, Impresii, CTR, Avg Position Iunie 2020 vs Aprilie 2019
Evolutie Clickuri & Impresii Aprilie 2019 - Iunie 2020
Comparatie Goals Iunie 2020 vs Februarie 2019

Provocare

Sa crestem traficul organic si numar de lead-uri pentru un BRAND care nu facuse nimic dpdv al optimizarii SEO.

Solutia

Am inceput cu un studiu de cuvinte cheie dar si un studiu al principalilor competitori din piata. Am optimizat Structura de Link-uri Interne, am implementat Meta Titles, Meta Descriptions, Tag-urile H1 si H2. Am creat + implementat content descriptiv in toate categoriile website-ului. Am rezolvat problemele de crawling si indexare. Setare & Optimizare cont Google My Business. Setare Goals in Google Analytics. Strategia de SEO On Page a fost corelata cu o strategie de link building care continua si in acest moment.

Strategia de Link Building a inclus:

  • Listari in Cataloage de Business
  • Publicarea de advertoriale in blogosfera
  • Publicarea de advertoriale in presa scrisa.

Rezultate

SEO:  Am crescut Traficul Organic cu 777% de la 336 de vizitatori lunar la 2949 de viziatori. Numarul de Impresii a crescut cu 44%, CTR-ul a crescut cu 36%.  Colectarea lead-urilor a crescut cu 107%, de la  199 lead-uri la 402 lunar.

4.9% CTR SEO

777% Crestere Trafic Organic

107% Crestere Numar Lead-uri

Testimonial Client

" ClickBrainiacs este o agentie de profesionisti. M-au ajutat sa-mi pun pe picioare business-ul si sa obtin rezultate foarte bune din SEO, un canal de marketing in care nu credeam pana sa lucrez cu ei"