Web Development Services

Optimizare Site

Traim intr-o lume care este din ce in ce mai digitalizata si suntem bombardati zilnic cu mesaje de marketing si idei de afaceri. Specialistii de la Clickbrainiacs se ghideaza dupa motto-ul “Less is More” si de aceea venim in intampinarea ta cu urmatoarea intrebare: Tu cum ai cauta serviciile pe care le oferi?

Cel mai probabil, raspunsul va fi Google…si este perfect normal fiindca celebrul motor de cautare nu face decat sa intermedieze intalnirea cererii cu oferta de produse sau servicii.

Pentru ca tu sa fii unul din cei care iese in fata cu produsele sau serviciile oferite este un “must have” sa iti promovezi site-ul in mediul online.

Promovarea site-ului se poate face prin 3 canale importante: SEO, pay per click sau social media, iar din cele enumerate, primele 2 sunt cele mai importante, am putea spune ca sunt chiar complementare.

Promovare Site pe Google

Specialistii din cadrul agentiei ClickBrainiacs sustin ca optimizarea site-ului este primul si cel mai important pas care trebuie efectuat atunci cand se incepe o strategie de marketing.

Un site bine optimizat din punct de vedere seo on page, va ajuta la obtinerea unui scor de calitate mai mare al campaniilor google ads, un cost mai mic cu reclama si implicit un cost al coversiei mai mic.

Marele avantaj al promovarii unui site pe Google este dat de faptul ca nu trebuie alocat un buget zilnic ca in reclamele pay per click, iar rezultatele pe termen mediu si lung vor aduce un Return of Investment (ROI) considerabil mai mare.

Pe termen mediu si lung, pretul promovarii organice a unui site este mai mic fata de Google ADS.

Strategia de Promovare Site oferita de ClickBrainiacs

Audit-ul Site-ului

Sunt peste 200 de factori de seo de care google tine cont atunci cand pozitioneaza un site in motorul de cautare.  Pentru a vedea modul in care se pozitioneaza site-ul in piata vom realiza un audit complet GRATUIT in care vom prezenta toate motivele pentru care site-ul nu este in TOP 10 Google.

Studiul de Cuvinte Cheie

Inainte de a lansa orice campanie de promovare a site-ului realizam o cercetare a domeniului de activitate prin care vom identifica cele mai cautate cuvinte cheie dar si trendurile de cautare. Cu ajutorul acestui studiu vom identifica publicul tinta dar vom putea face si estimari de buget, trafic si conversii.

Analiza competitiei

Pentru a ne putea pozitiona corect in piata este important sa studiem site-urile competitorilor. Astfel vom identifica publicul tinta, vom alege strategiile ce urmeaza a fi implementate si vom putea face o estimare a bugetului necesar. Folosim Ahrefs, Majestic, MOZ dar si analiza manuala.

Strategia de SEO On Page

Este fudamentul oricarui site si punctul de plecare in procesul de promovare al site-urilor. Daca iti doresti un site performant, acest trebuie sa aiba o fundatie solida. Cateva din optimizarile seo on page ce vor fi implementate prioritar: structura de link-uri interne, URL-urile, meta elementele (titles, descriptions), tag-urile H1, H2 si H3, continutul media, continutul text, viteza de incarcare.

Strategia de SEO Off Page

Completeaza strategia de optimizare a site-ului si este unul din aspectele esentiale. In cadrul acestui proces, specialistii din cadrul agentiei vor intreprinde actiuni prin care obtinem backlink-uri de pe site-uri cu autoritate. Cu cat avem mai multe backlink-uri de calitate catre landing page-urile din site, cu atat vom fi pozitionati superior in motorul de cautare si vom obtine mai mult trafic targetat.

Raportare

Oferim rapoarte complete de activitate ce includ: actiunile intreprinse, Google Analytics, Google Search Console dar si rapoarte de pozitionare pe cele mai importante cuvinte cheie. Rapoartele pot fi saptamanale sau lunare. Suntem onesti si transparenti in ceea ce ne priveste si oferim comunicare continua.

9+

Ani Experienta

100+

Numar Clienti

248%

Crestere Trafic Organic

57%

Crestere Pagini/Sesiune

Motive pentru a incepe o strategie de promovare a site-ului cu agentia ClickBrainiacs

8 ani de experienta
Peste 100 de clienti
Peste 250 de campanii de seo desfasurate cu success
Echipa formata din specialisti seo
Infrastructura seo performanta
Parteneriate cu media tv
Monitorizare si raportare activa a campaniilor
Rank Tracking (Pozitionare) pentru cuvintele cheie

Testimoniale Clienti

Solicita o oferta de pret pentru optimizarea site-ului

Haideti sa discutam despre cum putem creste business-ul dumnevoastra in mediul online.