Promovarea folosind Youtube – optimizarea videoclipurilor – Partea a 2a

No Comments

Daca in postul anterior am discutat despre modul uimitor in care Youtube va poate ajuta sa va cresteti brandul in mediul online, astazi vom descoperi impreuna modul in care puteti sa optimizati videourile de pe canalul dumneavoastra pentru a putea sa apareti mai des in paginile de rezultate ale platformei de video content.

Avand in vedere cat de popular a ajuns Youtubeul in ultima perioada, trebuie sa stiti inainte sa va lansati brandul pe aceasta platforma cum trebuie sa va optimizati continutul astfel incat sa fiti siguri ca veti iesi in evidenta intr-o pletora de alte videouri. Trebuie sa stiti in mod exact care este cea mai buna cale de urmat pentru a va dezvolta canalul intr-un mod rapid, sa atrageti utilizatori relevanti pentru brandul dumneavoastra si cum sa descoperiti succesul pe Youtube!

Optimizarea continutului video pentru Youtube

La fel ca si in cazul Google, Youtube foloseste cuvinte cheie pentru a oferi rezultate cat mai relevante cautarilor generate de catre utilizatori. Astfel, va trebui sa realizati un keyword research inainte sa folositi un titlu pentru noul videoclip al dumneavoastra. Desigur, regula principala este aceeasi ca si in cazul optimizarii pentru paginile web, nu folositi excesiv cuvintele cheie! Desigur, sa nu uitati nici de descrierea clipurilor, aceasta ii permite platformei sa inteleaga ce continut este prezentat in videoclip, asa ca realizati o descriere larga, folositi cuvinte cheie si nu uitati sa lasati un link catre website-ul dumneavoastra si catre pagina de Facebook sau profilul de Twitter. De asemenea, puteti alege in momentul in care incarcati videoclipul pe Youtube daca vreti ca acesta sa fie partajat automat si pe celelalte canale de social media ale brandului dumneavoastra.

Dupa ce ati ales un titlu atragator si dupa ce ati realizat o descriere de minim 300 de cuvinte, este timpul sa folositi functia de tagging a Youtube. Aceasta va va permite sa indicati platformei subiectul pe care il are continutul dumneavoastra, ganditi-va la aceste tag-uri ca si cum ar fi o meta descriere! Este imperios necesar sa le folositi daca doriti ca Youtube sa va afiseze mai des videoclipul si sa il recomande.

Un alt pas util pentru a fi sigur ca brandul dumneavoastra va avea o ascensiune fulminanta pe aceasta platforma este adaugarea unui transcript pentru fiecare video al dumneavoastra. Aceasta va determina algoritmii Youtube sa va propulseze in rezultate continutul. Adnotarile si videoclipurile recomandate sunt de asemenea un mod perfect de a determina utilizatorul sa urmareasca videoul pana la final si sa descopere mai mult continut al canalului dumneavoastra.

Optimizarea videoclipurilor pentru Youtube este adevarata cale catre succesul promovarii brandului dumneavoastra pe aceasta platforma minunata de continut video!

 

About us and this blog

We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

Request a free quote

We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

Subscribe to our newsletter!

More from our blog

See all posts

Leave a Comment