Pay Per Click Management

Realizare Campanii Facebook Ads

Facebook Ads este cu siguranta platforma de advertising online cu cea mai mare crestere in ultimii 5 ani si totodata un mediu prielnic de promovare atat pentru afaceri si branduri consacrate, cat si pentru start-up-uri, afaceri locale sau diverse businessuri de nisa.

Spre deosebire de Google AdWords, unde realizarea unei campanii se bazeaza pe studii amanuntite ale cuvintelor cheie si a volumelor de cautare (unde putem discuta despre o adevarata matematica a cuvintelor) reclama prin Facebook pune persoana si interesele fiecarei persoane in mijlocul strategiei publicitare.

Facebook este practic prima platforma sociala ce ne permite sa targetam persoane nu doar in functie de locatie, gen sau statut parental, ci si in functie de interese, de pasiuni si activitati in mediul online.

Succesul Facebook ca si platforma de advertisng consta in muanizarea reclamei, in targetarea acesteia la nivel de individ sau grup de interese, ceea ce reprezinta nu doar o inovatie din punct de vedere al advertisngului modern, ci si o eficientizare dusa la extrem a impactului pe care il putem obtine cu un simplu banner publicitar.

Campanii de Angajament

Au rolul de a imbunatati interactiunea fanilor cu business-ul sau brand-ul dumnevoastra.

Campanii de Branding

Au rolul de a creste vizibilitatea si notorietatea brandului

Campanii de Conversii

Au rolul de a creste numarul vanzarilor in mediul online

Alte Tipuri de Campanii

Pe langa cele 3 campanii de mai sus exista diverse variatiuni in functie de formatul anunturilor, in functie de zonele de plasare ale reclamelor (in Facebook sau pe Instagram) se poate face targetare mobila, sau se poate inhiba aceasta targetare, pot fi alese diverse pozitii pentru afisarea reclamei si asa mai departe.

 

80+

Administrare Clienti Facebook

100+

Campanii Facebook Angajament

130+

Campanii Facebook Branding

300+

Campanii de Conversii

Testimoniale Clienti

Solicita Oferta de Promovare pe Facebook

Haideti sa discutam despre cum putem creste business-ul dumnevoastra in mediul online.