SEO mobil pentru sarbatori

  • December 21, 2017
  • Blog
No Comments

Perioada sarbatorilor de iarna este haotica, plina de neprevazut si cu o competitive acerba pentru lumea eCommerce. Ce este de facut in acest caz?

Exploatati o zona poate necucerita inca in totalitate – SEO mobil pentru sarbatori! Daca multi se concentreaza de sarbatori pe strategia SEO pentru desktop, exista sansa sa nu aloce mult timp pentru strategia SEO mobile.

Tactici SEO mobil pentru sarbatori

Viteza si experienta de utilizator
Oamenii sunt mai grabiti si mai stresati in perioada sarbatorilor de iarna. In plus, ei sunt pe fuga cand navigheaza pe telefonul mobil in cautarea cadoului perfect.

Viteza de incarcare a unei pagini si o navigare usoara pot fi considerate reguli de bun-simt in lumea online. Daca paginile se incarca repede pe telefonul mobil, iar navigarea este intuitiva, veti castiga atat aprecierea utilizatorilor, cat si aprecierea lui Google.

In caz contrar, rezultatele se vor vedea atat in numarul mic de vanzari, cat si in pozitia site-ului in motoarele de cautare.

Content specific de sarbatori
Printre tacticile ce trebuie incluse in optimizarea SEO mobile pentru sarbatori se numara contentul relevant. Introduceti in meta tag-uri si meta descrieri termeni si formulari specifice de sarbatori. Inca un pont pentru optimizarea SEO mobile este sa introduceti anul curent pentru ca va imbunatati ratele de clickthrough. De ce se intampla acest lucru? Le spune utilizatorilor ca acest content este de actualitate.

Acordati o atentie deosebita la optimizarea SEO mobile pentru landing pages. Exista sanse mai mari ca oamenii sa cumpere produsul vostru de pe telefonul mobil. De ce? Nu se stie cand le vine inspiratia pentru cadoul perfect si telefonul le este oricand la indemana.

Ganditi-va si la continutul video pentru SEO mobile. Un subiect bun pentru un continut video consta intr-un ghid cu cele mai bune cadouri de sarbatori.

Oamenii sunt pe fuga cand folosesc telefonul mobil. Daca paginile se incarca repede pe mobil, fontul este clar, mesajele le atrag atentia si aveti call-to-action bine plasat, va mariti sansele ca utilizatorii sa devina clienti utilizand telefonul mobil.

Optimizarea SEO mobile de sarbatori poate fi micul detaliu care va face o mare diferenta. Lucru ce se va reflecta in vanzari si in cresterea loialitatii consumatorului fata de brand.

About us and this blog

We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

Request a free quote

We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

Subscribe to our newsletter!

More from our blog

See all posts

Leave a Comment