Servicii de Link Building

Serviciile de link building fac parte din suita serviciilor SEO off-page si reprezinta cea mai importanta/relevanta tehnica de optimizare pentru motoarele de cautare din punct de vedere al eficientei.

Home Servicii Link Building

Fiecare campanie de link building va avea ca obiectiv cresterea pozitionarii anumitor cuvinte cheie in pagina de rezultate, iar elementele ce pot conduce la succes sunt urmatoarele:

Alegerea Anchor Text-ului Potrivit

Fara a atrage penalizari ale algoritmului Google pentru over optimisation

Generarea de Continut Relevant, Unic, Valoros

Practic fiecare backlink trebuie sa fie insotit de un articol relevant

Publicarea pe Website-uri cu Metrici Valorosi

Website-uri care sa aiba la randul lui autoritate si preferabil relevanta fata de domeniul de activitate catre care este trimis backlinkul

Campanii de Link Building

Serviciile de link building fac parte din suita SEO off-page si reprezinta cea mai importanta/relevanta tehnica de optimizare pentru motoarele de cautare din punct de vedere al eficientei.

Practic, realizarea unei campanii SEO eficiente va avea intotdeauna ca si componenta partea de link building. De fapt, acest aspect reprezinta obtinerea de backlinkuri externe, relevante, catre site-ul dumneavoastra, urmata de urmarirea rezultarelor prin trackingul pozitionarii pe diverse cuvinte cheie in motorul de cautare.

In momentul in care este realizata o campanie de link building, pornim de la o analiza a cuvintelor cheie din punct de vedere al volumului de cautare, al relevantei fata de business-ul clientului si nu in ultimul rand, alegem site-uri relevante de unde castigam backlink-uri valoroase.

Testimoniale Clienti

ONLINE = VIZIBILITATE

Contacteaza echipa ClickBrainiacs®

Suntem aici pentru a discuta despre business-ul tau si pentru a ajuta la dezvoltarea acestuia.

    Contact Agentia ClickBrainiacs
    Suna acum