Pay Per Click Management

Servicii Pay per Click

Serviciile Pay per Click au un impact major si ii ofera brand-ului dumneavoastra o expunere mai mare datorita afisarii pe prima pagina in motoarele de cautare.

Strategiile ClickBrainiacs sunt concepute pentru a acoperi toate nevoile clientilor nostri. Serviciile noastre includ: campanii google adwords pentru reteaua de search, campanii google adwords pentru reteaua de display, campanii de remarketing, protectia reclamelor google adwords impotriva fraudei din partea concurentei sau boots.

Oferim rezultate care ii ajuta pe clientii nostri sa isi atinga obiectivele de afaceri. Administrăm conturile clienților noștri zilnic și monitorizam prețurile si bugetele ofertelor pentru a ne asigura ca maximizeaza rentabilitatea investitiei.

Rezultatele noastre remarcabile se datoreaza abordarii noastre complexe si adaptate care include o prezentare detaliata a afacerii si a aspiratiilor clientilor nostri pentru publicitatea prin sistemele pay per click.

Toti clientii Agentiei ClickBrainiacs vor beneficia de protectia reclamelor google adwords prin implementarea unui software dezvoltat cu scopul de a indentifica, stopa si preveni Frauda venita din partea concurentei sau a utilizatorilor rau intentionati.

AUDIT Adwords Gratuit

Afla motivele pentru care campania ta adwords nu converteste

Campanii Google Adwords Search

Castigati un ROI pozitiv prin intermediul campaniilor de search in Google Adwords. Vom folosi cea mai buna strategie pentru a maximiza rentabilitatea investitiei.

Campanii de Remarketing

Transformati "potentialii clienti" in "clienti fideli". Echipa noastra de profesionisti va va ajuta sa readuceti pe site utilizatorii care deja au aratat un interes pentru produsele sau serviciile dumnevoastra.

Campanii Google Adwords Display

Oferim strategii individuale de marketing care au scopul de a cresterea expunerea si conversiile brand-ului dumneavoastra.

 

Campanii Video in Google Adwords

Suntem experti in publicitatea online. Echipa noastra este gata sa va ajute sa obtineti avantajul competitiv prin crearea de anunturi video care vor creste prezenta marcii dvs.

Avem destula experienta incat sa cream campanii de succes in Google Adwords & Youtube.

250+

Administrare Clienti Google Adwords

200+

Campanii Search Google Adwords

150+

Campanii Display Google Adwords

100+

Campanii de Remarketing

Alege Promovarea prin Agentie de PPC - Specialisti Pay per Click

Haideti sa discutam despre cum putem creste business-ul dumnevoastra in mediul online.

La ClickBrainiacs veti obtine eficienta maxima cu bugetul dumenvoastra deoarece folosim cele mai bune strategii pentru a obtine rezultate maxime.