Servicii SEO Profesionale

Este momentul sa iti duci business-ul la urmatorul nivel si sa iti depasesti concurenta! Cu ajutorul serviciilor seo oferite de specialistii de la Clickbrainiacs, site-ul tau poate ajunge in primele pozitii din Google!

Home Servicii SEO

Sunt o multime de canale de marketing si promovare care pot ajuta un business sa se dezvolte in mediul online, insa noi sustinem ca impactul cel mai mare este de adus de SEO. Vizibilitatea site-ului tau in paginile de rezultate din motorul de cautare Google poate face diferenta dintre un business de succes si unul de esec.

Beneficii aduse de Serviciile SEO

Crestere Trafic

Actiunile intreprinse de echipa Clickbrainiacs vor conduce la imbunatatirea pozitiilor pentru cele mai importante cuvinte cheie. In cadrul acestui proces vor fi targetate atat expresii de tipul short tail (formate din 1..2 cuvinte), cat si expresii long tail (formante din 4, 5, 6 cuvinte) care pot aduce trafic relevant. Odata ce site-ul tau va ajunge in Top 10 sau Top 3 Google va beneficia de un numar de impresii si de click-uri mai mari. Mai multe click-uri se traduc prin vizitatori organici targetari care vor duce la cresterea ratei de colectare a lead-urilor/conversiilor.

Brand Awarness

Prezenta site-ului tau in prima pagina Google ii va acorda brand-ului tau o incredere mai mare deca catre clienti. O regula de baza in marketing spune ca: Vizibilitate + Credibilitate = Profitabilitate. Sa fim sinceri, atunci cand sunteti in cautarea unui produs sau a unui serviciu va duceti in paginile 2 si 3 din Google? Ca si semnale de brand putem identifica: tastarea in browser direct a numelui site-ului (exemplu: clickbrainiacs.ro), asocierea serviciilor cu brand-ul in cautarile google (exemplu: servicii seo cu clickbrainiacs).

ROI Pozitiv pe Termen Lung

Serviciile SEO ne vor ajuta sa ajungem la audienta care este interesata sa cumpere produsele sau serviciile tale. Strategiile create si implementate de ClickBrainaics te vor ajuta sa plasezi mai in fata ofertele pentru potentialii clienti si astfel vei castiga mai mult trafic targetat.
Spre deosebire de canalele de marketing traditionale, canalul SEO ofera rezultate masurabile. Efectele benefici: awareness, trafic, lead-uri, conversii vor ramane luni sau chiar ani buni dupa incheierea campaniilor.

Ce includ serviciile SEO oferite de ClickBrainiacs?

Iti propulsam business-ul in primele rezultate din Google.

Audit SEO Tehnic

Audit SEO Tehnic

Inainte de inceperea oricarei campanii efectuam o analiza 100% gratuita pentru a identifica problemele actuale ale site-ului, dar si potentialul de crestere.

Cuvinte Cheie

Cuvinte Cheie

Analizam cuvintele, expresiile si pattern-urile de cautare ale utilizatorilor pentru a descoperi toate oportunile de crestere ale site-ului.

Analiza Competitori

Analiza Competitori

Efectuam o analiza asupra principalilor competitor din nisa in care activeaza site-ul pentru a descoperi strategiile dar si pattern-urile.

Penalty Reconver

Penalty Recover

Ne asiguram ca site-ul nu este penalizat manual sau automat de algoritmii Google. In cazul penalizarilor, aducem ajustari site-ului pentru a fi conform cu ultimele update-uri.

SEO On Page

SEO ON Page

Aducem imbunatatiri asupra elementelor seo care compun paginile site-ului cu scopul de-ai creste pozitia in Google, dar si CTR-ul.

Content Marketing

Content

Ne ocupam de tot ceea ce inseamna content descriptiv, advertoriale, blog. Cream continut care va ajuta la dezvoltarea brand-ului in piata.

SEO Off Page

SEO OFF Page

In aceasta etapa se vor construi backlink-uri cu autoritate catre site-ul tau cu scopul de-I creste brand-ul si pozitionarea in piata.

Rank Tracking

Rank Tracking

Iti oferim acces la un tool de rank tracking in care vei putea vedea in timp real cum se pozitioneaza site-ul in Google, dar si acum evolueaza.

Raportare

Raportare

Suntem 100% transparenti si oferim rapoarte lunare de activitate si performanta ce includ: actiunile intreprinse, pozitionare, conversii, revenue.

Iti doresti mai multi clienti?

Dezvoltam si implementam Strategii SEO care te vor propulsa in Google
Mai multi vizitatori = Vanzari mai mari
About-CallToAction-Rocket-Image

De ce sa ne alegi pe noi ca si Agentie SEO

Exclusivitate

Ne place sa credem ca oferim servicii seo de top si de aceea nu vom lucra niciodata pentru 2 business-uri care concureaza in aceeasi nisa. Consideram acest lucru un conflict de interese si putem oferi exclusivitate in cadrul procesului de promovare oferit catre clientii nostri.

Experienta

Echipa agentiei ClickBrainiacs® este formata din specialisti seo ce au in spate experienta unor sute de proiecte la care am lucrat cu succes. Avem statistici dar si infografice cu performantele obtinute pentru cientii nostri. Optimizarea site-urilor este un proces indelungat iar drumul catre prima pagina google poate dura cateva luni. Nu exista o reteta clasica care poate fi aplicata fiecarui site, este nevoie de analiza, research si strategii care sa fie implementate pe termen mediu si lung.

Raportare & Transparenta

O agentie seo care face performanta este la curent cu cele mai noi trenduri si foloseste tool-uri care automatizeaza procesele si fac raportarea catre client transparenta. Echipa de specialisti seo din cadrul ClickBrainiacs® foloseste tool-uri precum Majestic, Ahrefs, Moz, Seranking, ScreamingFrog. Oferim rapoarte saptamanale sau lunare ale activitatilor de promovare intreprinse, dar si al performantelor obtinute. Suntem 100% transparenti si orice propunere va fi efectuata pe baza unor analize si cercetari.

Agentie SEO

Studii de Caz SEO

Lucram doar cu rezultate dovedite, asa ca te invitam sa descoperi studiile de caz efectuate pe clientii din agentia noastra:

Modelul de lucru al Agentiei SEO ClickBrainiacs®

Stim ca fiecare business este unic in felul lui si de aceea avem o abordare personalizata pentru fiecare client.
Stabilim obiectivele, analizam site-ul si competitorii, alegem cuvintele cheie, redactam strategia seo on page, implementam strategii de brand awarness si link building, optimizam lead-uri si conversiile, monitorizam, adaptam si raportam.

Stabilire Obiective

Succesul unei campanii seo este dat de stabilirea de la bun inceput a unor obiective. Putem spune ca stabilirea principalilor KPI-uri este piatra de temelie a viitoarei strategii seo.
Fie ca vorbim despre:

 • Intarirea brand-ului in piata
 • Trafic
 • pozitionare in Google
 • lead-uri
 • conversii
 • optimizarea ratei de conversie
 • optimizarea ROI-ului.

acestea trebuie stabilim de comun acord impreuna cu tine pentru a putea creiona strategia seo.

Analiza Site si Competitori

Business-ul tau este important pentru noi si ne dorim ca acesta sa aiba un succes rasunator. De aceea, primul pas pe care il facem este efecturea unui audit seo 100% gratuit, dar si o analiza a principalilor competitori din piata.
In aceasta etapa ne vom folosi de instrumente seo, dar vom face si analiza manuala pe urmatorii factori:

 • Factorii de seo on page
 • Factorii de seo off page
 • Analiza Usability
 • Analiza si interpretare date din Google Search Console
 • Analiza si interpretare date din Google Analytics
 • Analiza structurii de link-uri interne a competitorilor
 • Analiza profilui de backlink-uri a primilor 5 competitori din nisa in care activeaza site-ul.

Alegerea Cuvintelor Cheie

Conceperea unei strategii seo fara a efectua un studiu asupra cuvintelor cheie poate fi comparata cu mersul prin padure legat la ochi. Alegerea cuvintelor cheie potrivite pentru site-ul tau este una dintre cele mai importante actiuni care trebuie efectuata de un specialist si este parte integrata in serviciile seo pe care le oferim.
In cadrul acestei etape vom descoperi:

 • Cuvintele cheie si expresiile cautate de utilizatori
 • Pattern-urile si trendurile de cautare
 • Oportunitati noi de cuvinte short tail si long tail
 • Volumele de cautare ale keyword-urilor
 • Cuvintele cheie folosite de competitori
 • Cat de competitive sunt cuvintele cheie.

Strategia de SEO On Page

Cu obiectivele stabilite, analiza site-ului si analiza pe cuvintele cheie puse la punct trecem in pasul care incepem sa lucram la optimizarea seo on page a site-ului.
Sunt peste 200 de factori cunoscuti de care Google tine cont atunci cand analizeaza relevante unui site si il plaseaza in SERPs.
Specialistul SEO care va fi alocat pe proiectul tau va veni cu recomandari clare pentru a optimiza:

 • Structura si Arhitectura Site-ului
 • Meta Elementele (Title, Descriptions, Tag-uri H1, H2…H6)
 • Continutul din site
 • Imaginile
 • Procesul de Crawling si Indexare
 • Viteza Site-ului
 • UX (Usability).

Unul din cele mai importante aspecte dupa care ne ghidam este ca site-ul sa raspunda intentiei de cautare a utilizatorilor si sa ofere rezultatele pe care acesta si le doreste pentru a deveni clientul tau.
Vom urmari indeaproape implementarea recomandarilor SEO si oferim tot suportul necesar.

Brand Awarness si Link Building

Cunoscut si sub numele de Off Page este un serviciu SEO esential prin care site-ul tau va deveni mai autoritar si va creste in ranking. Un numar crescut de link-uri de calitate, vor ajuta site-ul sa urce in rezultatele de cautare. Este parte integrata a strategiei seo si presupune efectuarea unor actiuni prin care sa crestem notorietatea brand-ului.
Aici putem include:

 • Advertoriale in Presa si Bloguri
 • Content Marketing
 • Social Media
 • Comunicate de Presa
 • PR
 • Marketing cu Influenceri
 • Recenzii de la Clienti.

Google analizeaza foarte atent sursele si calitatea backlink-urilor, mai ales dupa update-ul Panda din Februarie 2021.
Specialistii ClickBrainiacs se ghideaza dupa sintagma “Less is More” si de aceea noi nu punem accent pe cantitatea link-urilor, ci pe calitatea acestora.

Optimizare Lead-uri si Conversii

Rolul strategiilor SEO este sa creasca notorietatea si profitabilitatea business-ului. De aceea, specialistii nostri analizeaza in mod constant felul in care utilizatorii interactionea cu site-ul tau si vin cu propuneri care sa duca la cresterea vanzarilor, dar si al dezvoltarea business-ului pe orizontala si verticala.
Optimizarea ratei de conversie presupune transformarea unui numar cat mai mare de vizitatori in clienti care sa cumpere produsele sau serviciile vandute pe site.
De multe ori descoperim ca mici imbunatatiri asupra zonei de UX pot face minuni.
Aici putem include:

 • Analizarea si Optimizarea funnel-ului de conversie
 • Plasarea unui numar de telefon apelabil in locuri vizibile
 • Ajustari aduse asupra cromaticii site-ului
 • Pozitionarea de Call to Actions in locuri cheie din pagina
 • Pozitionare & Dimensiuni Cos de Cumparaturi
 • Simplificarea Procesului de Checkout
 • Instalarea unui Live Chat pe Site.

Monitorizare, Adaptare si Raportare.

Monitorizarea si adaptarea strategiei este parte integrata a serviciilor seo de la ClickBrainiacs. Optimizarea seo este un proces continuu si de foarte multe ori trebuie sa venim cu ajustari asupra strategiei . Trebuie tinut cont de faptul ca si concurenta lucreaza la optimizarea propriilor site-uri ceea ce duce la cresterea competitivitatii.
Ca si actiuni de adaptare a strategiei putem mentiona:

 • Analiza pe datele din search console pentru a descoperi oportunitati de crestere
 • Crearea de landing page-uri noi
 • Crearea de articole de blog pentru internal linking
 • Ajustari seo care sa tina cont de ultimele update-uri de algoritm
 • Link building intelligence -> analiza continua a profilului de backlink-uri a competitorilor.

Pe zona de raportare intreprindem urmatoarele actiuni:

 • Rapoarte lunare de activitate si performanta
 • Raporte de pozitionare organica
 • Rapoarte din google analytics si search console
 • Comunica permanenta si transparenta.
 • Suport email si telefonic.
Servicii SEO

Cand ai nevoie de servicii SEO?

 • Atunci cand ai lansat un site nou si acesta nu apare in rezultatele de cautare Google.
 • Atunci cand iti doresti sa faci o serie de modificari la site si vrei ca acestea sa nu afecteze performantele site-ului.
 • Atunci cand site-ul tau a disparut brusc din cautarile Google sau ranking-ul acestuia a scazut simtitor.
 • Site-ul tau apare in cautarile Google dar este pe paginile 3, 4, 5. Daca nu esti in Top 10 Google, pierzi peste 90% din potentialul de trafic organic al nisei tale.
 • Atunci cand site-ul tau este in Top 10 Google, dar esti nemultumit de numarul de lead-uri/conversii obtinut
 • Iti doresti sa incepi o campanie de promovare insa nu stii de unde sa incepi. SEO este un proces complex, care poate face mai mult rau decat bine daca nu este efectuat de un specialist.
 • Atunci cand ai inteles cat de important este sa ai un site optimizat din punct de vedere SEO si intelegi ca pe termen lung este cel mai bun canal de promovare.

Agentie SEO sau Freelancer?

Probabil multi antreprenori sunt pusi in fata unei grele decizii: ce este mai bine sa aleaga o agentie sau un freelancer? Echipa ClickBrainiacs® isi ofera serviciile pentru startup-uri dar si pentru companii mari care sunt in cautarea unui partener de incredere. Lucram cu tine, nu pentru tine.

Echipa de Specialisti

Atunci cand vei alege sa lucrezi cu o agentie seo vei avea garantia ca la business-ul tau va lucra o intreaba echipa de specialiasti ce au in spate experienta unor zeci de proiecte. Suntem aici pentru a discuta despre business-ul tau si pentru a-l intelege. Alegerea campaniilor de optimizare adecvate pentru site-ul tau sunt conditionate de intelegerea modului de functionare al business-ului.

Rezultate Asumate

Serviciile seo oferite de ClickBrainiacs sunt conforme cu politicile google si astfel nu vei risca sa fii penalizat. Nu iti garantam ca vei ajuge in prima pagina Google in 30 sau 45 de zile, deoarece te-am minti. Rezultatele campaniilor SEO apar in minim 3, 4 luni de zile. Acesta este motivul pentru ca recomandarea noastra este sa avem o colaborare de minim 6 luni in care sa putem oferi servicii care vor duce la succesul business-ului tau. Nu veti fi obligat prin contract la o anumita perioada de colaborare, este strict o recomandare. Cu cat colaborarea noastra va fi mai indelungata, cu atat rezultate campaniilor de promovare vor fi mai bune.

Pachetul Complet de Servicii SEO

Campaniile desfasurate de agentia Clickbrainiacs includ toate serviciile necesare: audit, seo on page, creare de continut, link building prin crearea si publicarea de advertoriale pe site-uri cu autoritate, monitorizare si rapoarte a rankingului in Google. Te putem ajuta cu crearea paginii de Google My Business, obtinerea de citatii locale si semnale de social media. Strategia va fi discutata impreuna cu dumnevoastra si va beneficia de ajustari constante in functie de performante.

Servicii SEO

Ce preturi au serviciile SEO ?

Tarifele campaniilor seo se calculeaza tinand cont de mai multi factori:

 • Obiectivele strategiei de marketing
 • Istoricul de promovare al site-ului: este un business vechi/nou
 • Cat de competitiva este nisa
 • Bugetul lunar care poate fi pusa la dispozitie
 • Cat de repede vreti sa fie atinse obiectivele campaniei de promovare

Serviciile SEO = Dezvoltare Durabila + Profitabilitate

Optimizarea SEO este un proces continuu, complex si care trebuie efectuat cu o atentie sporita. Algoritmii Google se schimba in mod constant cu scopul de a oferi utilizatorilor cel mai bun rezultat posibil pentru intentia lor de cautare. De asemenea, trebuie amintit faptul ca din ce in ce mai multe business-uri se muta in mediul online si competitia creste de la zi la zi in fiecare nisa.

O agentie care iti promite ca vei ajunge in 1…2 luni de zile in top 10 Google, cel mai probabil va folosi tehnici black hat. Poate ca vor reusi sa te duca acolo, insa la urmatorul update de algoritm site-ul tau va fi 100% penalizat si revenirea dupa o penalizare poate fi destul de anevoioasa si risti sa nu fie completa.

Ce astazi este safe din punct de vedere SEO maine poate afecta negativ site-ul. O agentie care ofera servicii seo profesionale este la zi cu toate update-urile si modificarile de la Google.

Intrebari Frecvente

Cat Costa Serviciile SEO?

Pretul lunar pentru un proiect care are nevoie de servicii seo incepe de la 300 de euro in cazul unui site de servicii si de la 500 de euro in cazul magazinelor online. Pretul variaza in functie de volumul de munca necesar pentru a atinge obiectivele dar si de competitia de piata. In urma analizei initiale vom face tot efortul posibil pentru a realiza o oferta de pret care sa se incadreze in buget si cu care sa putem atinge KPI-urile stabilite initial.

In cat timp apar primele rezultate?

Fiecare proiect este unic in felul lui si nu este o perioada de timp anume dupa care un site poate ajunge in prima pagina Google. SEO este un process continuu care ofera profitabilitate pe termen mediu si lung. Din experienta noastra, putem spune ca primele rezultate apar in 4 – 5 luni de la implementarea strategiei, iar cele mai bune rezultate apar dupa aproximativ 10 – 12 luni.

Cum pot masura rezultatele campaniilor?

Managerul de cont va realiza un raport initial de link metrics, de pozitionare in google, de trafic si conversii. Lunar, vei primi un raport de activitate si performanta si vei avea acces la un instrument in care vei putea vedea pozitionarea organica a site-ului in timp real.

Care este perioada minima contractuala?

Nu vei obligat la o anumita perioada contractuala. Noi recomandam o perioada minima de colaborare de 6 luni pentru a putea atinge KPI-urile stabilite initiale. Daca esti nemultumit de colaborarea cu noi, trebuie doar sa ne anunti si contractul va fi reziliat in 30 de zile.

Aveti rezultate dovedite?

Pentru ca cifrele vorbesc de la sine, te invitam sa studiezi sectiunea “Studii de Caz” in care vei putea gasi analiza evolutiei KPI-urilor pentru o parte din clientii agentiei noastre.

Testimoniale Clienti

SEO = VIZIBILITATE

Contacteaza echipa ClickBrainiacs®

Suntem aici pentru a discuta despre business-ul tau si pentru a ajuta la dezvoltarea acestuia.  Contact Agentia ClickBrainiacs
  Suna acum