Web Development Services

Social Media Marketing

O strategie de social media eficienta va poate ajuta sa va dezvoltati afacerea, sa va mentineti si intariti pozitia in fata publicului.

Suntem o agentie de SEO care ofera servicii complete. Expertii nostri in Social va pot ajuta sa stabiliti obiectivele afacerii, sa identificati publicul tinta, sa creati continut interesat care sa atraga atentia si in final sa integrati social media cu toate celelalte aspecte ale prezentei dumnevoastra online.

Vom adapta strategiile de marketing social media concepute special pentru marca și publicul dvs. Veți beneficia pe deplin de sprijinul și gestionarea strategiilor de social media, planificarea conținutului (și generarea), reacția bloggerului și distribuirea video-urilor printre alte servicii care vizează atragerea de noi clienți și creșterea rentabilității.

Scopul din spatele serviciului de Social Media Marketing este de a va promova afacerea intr-un mod cat mai eficient prin intermediul canalelor de tip Social Media, in special Facebook, iar principalele zone in care ne vom concentra eforturile sunt o mai buna expunere a brandului si a produselor specifice, cresterea numarului de fani, imbunatatirea interactiunilor si nu in ultimul rand targetrea prin social media a persoanelor ce au vizitat deja site-ul dumneavoastra.

Strategie Social Media

In cazul in care dispuneti de un buget ce trebuie cheltuit in zona de social media si nu stiti de unde sa incepeti(astfel incat sa obtineti rezultate optime), atunci va putem sta la dispozitie in identificarea celor mai bune metode de a va creste expunerea si vanzarile prin elaborarea unei strategii pe termen mediu si lung.

Social Media Audit

Doriti sa va faceti o imagine referitoare la felul in care sunteti perceputi in socal media spre deosebire de concurenta, sau poate sa aflati exact care sunt actiunile pe care le puteti intreprinde pentru a va imbunatati expunerea sau a corecta potentilele erori? Atunci va stam la dispozitie prin realizarea unui Audit Social Media.

Social Profile

In cazul in care inca nu stiti exact care sunt cele mai potrivite zone "Social" in care trebuie sa va indreptati atentia, atunci in functie de profilul companiei dumneavoastra vom identifica oportunitatile social media si zonele in care trebuie sa va concentrati eforturile. 

Strategie Content - consultant si/sau implementare

Doriti o strategie coerenta in zona de content in Social Media? Va putem sta la dispozitie atat in realizarea strategiei, cat si in zona de implementare(practic ne putem ocupa atat de planificare, cat si de managementul paginilor dumneavoastra ce tin de Social Media).

Alege Promovare in Social Media prin Agentie de Marketing Online

Haideti sa discutam despre cum putem creste business-ul dumnevoastra in mediul online.

La ClickBrainiacs veti obtine eficienta maxima cu bugetul dumenvoastra deoarece folosim cele mai bune strategii pentru a obtine rezultate maxime.

Testimonials

Read all testimonials

Our case studies

See all projects