Strategie SEO

Punctele forte ale Strategiei SEO oferita de ClickBrainiacs® sunt: masurarea elementelor ce ajuta la urmarirea performantelor campaniilor, implementarea sistemelor de raportare si modificarea strategiei in functie de ROI pentru fiecare expresie/pagina.

Home Strategie SEO

Ce include Strategie de Optimizare SEO oferita de ClickBrainiacs®?

Penalty Reconver

Analiza SEO

  Analiza tuturor factorilor de seo on page si seo off page care influenteaza ranking-ul unui site.
  Iti vom spune motivele pentru care site-ul tau nu este in Top 10 Google dar si ce trebuie facut pentru a ajunge acolo.

Analiza Pietei

Keyword research: studiul cuvintelor cheie importante din punct de vedere al business-ului si al tiparelor de cautare

Studiul concurentei: al canalelor de marketing folosite de concurenta si al nivelului de concentrare al concurentei pe fiecare canal in parte(SEO, Google ADS, Facebook ADS)

Content Marketing

Redactarea Strategiei

  Elaborarea specificatiilor necesare optimizarii seo on-page. Implementarea elementelor conform specificatiilor seo on-page (implementarea acestora poate fi facuta si de o alta companie). Alegerea obiectivelor referitoare la cuvintele cheie cu volum mare de cautare (de exemplu top10 Google pentru anumite expresii)

Local SEO & Link Building

  Optimizarea seo locala pentru a ajunge business-urile sa creasca in rezultatele locale.
  Derularea campaniilor de postare a adevertorialelor in blogosfera.
  Comunicate de presa.
  Publicarea advertorialelor pe site-urile trusturilor mari de presa.

Sistem Raportare

  Fie ca este vorba de SEO sau PPC, ClickBrainiacs implementeaza sisteme de raportare performante pentru a putea urmari eficienta campaniilor create de specialistii nostri. Sistemele de raportare implementare de ClickBrainiacs  ne ajuta sa identificam punctele slabe dintr-o campanie in vederea eficientizarii conversiilor cu costuri minime.
Audit SEO Tehnic

Raportarea Activitatii

  Oferim rapoarte complete de activitate ce includ: actiunile intreprinse, Google Analytics, Google Search Console, dar si rapoarte de pozitionare pe cele mai importante cuvinte cheie.
  Rapoartele pot fi saptamanale sau lunare. Suntem onesti si transparenti in ceea ce ne priveste si oferim comunicare continua.

Au incredere in noi

Testimoniale Clienti

ONLINE = VIZIBILITATE

Contacteaza echipa ClickBrainiacs®

Suntem aici pentru a discuta despre business-ul tau si pentru a ajuta la dezvoltarea acestuia.  Contact Agentia ClickBrainiacs
  Suna acum