Tehnici SEO evergreen

  • January 12, 2018
  • Blog
No Comments

Optimizarea SEO poate fi considerata o scena online in care fiecare website incearca sa iasa in evidenta si sa atraga atentia publicului.
SEO este un proces complex, in continua transformare.

Insa exista cateva tehnici de baza SEO ce pot aduce rezultate benefice indiferent de tactica aplicata de Google in acel moment.

Care sunt tehnicile SEO evergreen?

1. Oferi calitate, primesti calitate
Daca oferi un produs de calitate sau un serviciu de calitate, implicit oferi clientilor tai si o experienta de calitate. Apoi, le poti trimite un mail de multumire in care sa atasezi un link si un mesaj dragut prin care sa le ceri sa dea un share cu acel link pe pagina lor de Facebook.
Este vorba de crearea unei relatii cu oamenii care va cumpara produsele. Daca le dai ce isi doresc si experienta online cu magazinul vostru a fost de calitate, clientii vor fi mai dispusi sa dea mai departe mesajul de la voi.
Cum am spus mai devreme, oferi calitate, primesti calitate.

2. Un research bine gandit al cuvintelor cheie
Keyword research ramane un instrument puternic si eficient, care trece granitele timpului. Ce s-a schimbat este maniera in care sunt folosite cuvintele cheie. Mai mult nu inseamna mai bine, robotii lui Google au evoluat si s-au desteptat.

Cum poti avea un ranking bun? Cuvintele cheie potrivite plasate logic intr-un un content relevant reprezinta cheie succesului pentru a aduce mai mult trafic pe website-ului tau.
Daca oferi un raspuns complet si relevant la nevoile clientului, vei castiga atat popularitatea in randul utilizatorilor, cat si autoritatea in fata lui Google.

3. Un cod cat mai simplu
Din perspectiva SEO, cu cat un cod este mai simplu, cu atat este mai bun. De fiecare data cand finalizezi designul unei pagini, arunca o privire inapoi si cauta codurile ce nu par necesare si curate-le inainte de a aparea in fata publicului.

Un cod simplu ofera si o experienta de utilizator mai buna pentru ca o pagina se va incarca mai rapid. Utilizatorii nu au rabdare. De aceea, orice secunda in plus va duce la pierderea unei posibile vanzari si implicit la scaderea veniturilor.
Care este reteta succesului? Realizati un cod cat mai simplu!

Care sunt tehnicile SEO ce vor ramane mereu valabile? Un content informativ, dar si atractiv, ce ofera raspunsul la nevoile utilizatorilor, pe o pagina care se incarca rapid.

 

 

About us and this blog

We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

Request a free quote

We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

Subscribe to our newsletter!

More from our blog

See all posts

Leave a Comment