Testimoniale Clienti

Suntem mandri de serviciile pe care le oferim clientilor nostri.
Lucram cu specialistii ClickBrainiacs in campanii de lead generation B2B si suntem multumiti de modul in care “brief-eaza”, de consultanta oferita, de creatie si de profesionalismul de care dau dovada in fiecare zi, in fiecare email si la fiecare convorbire telefonica.
Luminita Georgescu
OmniCredit
Ne-a placut colaborarea cu ClickBrainiacs inca de la inceput pentru ca au avut o strategie bazata nu doar pe a-ti aduce cat mai multi clienti, dar si o strategie bazata pe scaderea costurilor.
Luminita Georgescu
TeleCredit
Lucram cu Sorin Vîlcea de mai bine de 4 ani, si suntem foarte multumiti de performatele obtinute in mediul on-line si de conexiunea din ce in ce mai stransa, pe care am reusit sa o dezvoltam cu clientii nostii, prin implementarea strategiilor elaborate impreuna cu echipa "ClickBrainiacs"
Silviu Raicea
Director Comercial AGR Autogas Group
Singura agentie care a dus una dintre companiile pe care le reprezint pe locul I in cautarea organica intr-o piata specifica hipercompetitiva. O echipa cu oameni muncitori, client oriented si, mai ales, care nu se dau batuti!
Bogdan Ivanescu
CEO - Stem Sure, Banca Engleza de Celule Stem
"Serviciile SEO oferite de ClickBrainiacs ne-au ajutat sa ajungem in Top 5 Google pentru produsele oferite de compania noastra."
Pandele Cristian
Managing Partner - Truck Depo
"Software-ul anti frauda oferit de ClickBrainiacs impreuna cu optimizarea campaniilor Google Adwords a dus la scaderea numarului de click-uri si cresterea ratei de conversie cu aproximativ 30%"
Baiceanu Stefan
CEO & Founder - DepanareLaptop.ro
“Colaborarea cu ClickBrainiacs a dus la dublarea numarului de abonati al Clinicii Doctor Acasa. Serviciile SEO de care am beneficiat ne-au ajutat sa ajungem in Top 10 Google pentru toate serviciile oferite catre pacientii nostri.”
Crintea Antonio
CEO & Founder - DoctorAcasa
“Colaborarea cu ClickBrainiacs a dus la dublarea ratei de conversie din Google Adwords si Facebook.”
Popescu Alexandru
CEO & Founder - Biaggio