Testimoniale Clienti

Suntem mandri de serviciile pe care le oferim clientilor nostri.
Lucram cu specialistii ClickBrainiacs in campanii de lead generation B2B si suntem multumiti de modul in care “brief-eaza”, de consultanta oferita, de creatie si de profesionalismul de care dau dovada in fiecare zi, in fiecare email si la fiecare convorbire telefonica.
Luminita Georgescu
OmniCredit
Ne-a placut colaborarea cu ClickBrainiacs inca de la inceput pentru ca au avut o strategie bazata nu doar pe a-ti aduce cat mai multi clienti, dar si o strategie bazata pe scaderea costurilor.
Luminita Georgescu
TeleCredit
Lucram cu Sorin Vîlcea de mai bine de 4 ani, si suntem foarte multumiti de performatele obtinute in mediul on-line si de conexiunea din ce in ce mai stransa, pe care am reusit sa o dezvoltam cu clientii nostii, prin implementarea strategiilor elaborate impreuna cu echipa "ClickBrainiacs"
Silviu Raicea
Director Comercial AGR Autogas Group
In urma colaborarii cu agentie ClickBrainiacs, au fost atinse obiectivele de pozitionare in SERPs, iar traficul organic a crescut cu 200%.
Bogdan Ivanescu
CEO - Stem Sure, Banca Engleza de Celule Stem
"Serviciile SEO oferite de ClickBrainiacs ne-au ajutat sa ajungem in Top 5 Google pentru produsele oferite de compania noastra."
Pandele Cristian
Managing Partner - Truck Depo
"Software-ul anti frauda oferit de ClickBrainiacs impreuna cu optimizarea campaniilor Google Adwords a dus la scaderea numarului de click-uri si cresterea ratei de conversie cu aproximativ 30%"
Baiceanu Stefan
CEO & Founder - DepanareLaptop.ro
“Colaborarea cu ClickBrainiacs a dus la dublarea numarului de abonati al Clinicii Doctor Acasa. Serviciile SEO de care am beneficiat ne-au ajutat sa ajungem in Top 10 Google pentru toate serviciile oferite catre pacientii nostri.”
Crintea Antonio
CEO & Founder - DoctorAcasa
“Colaborarea cu ClickBrainiacs a dus la dublarea ratei de conversie din Google Adwords si Facebook.”
Popescu Alexandru
CEO & Founder - Biaggio