Trenduri SEO 2018 – part II

  • December 28, 2017
  • Blog
No Comments

Continuam astazi cu partea a doua din seria Trenduri SEO in 2018.
Daca nu ati fost pe faza si nu ati citit prima parte din seria Trenduri SEO 2018, nu aveti de ce sa va faceti griji! Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati aici.

Nu mai zabovim si trecem direct la subiect! Iata un trend SEO ce se va dezvolta in 2018:

Indexarea mobile-first
Filosofia de indexare mobile-first creste in relevanta. Iar daca abordarea voastra pentru strategia SEO nu este mobile-first, atunci ea trebuie sa fie in 2018.
Daca, pana acum, Google evalua relevanta site-ului pe baza versiunii de desktop a paginii, de acum inainte, Google va calcula ranking-ul vostru pe baza versiunii mobile a paginii.
Pentru sanatatea afacerii voastre este vital ca strategiile de marketing sa fie mobile-first. De ce? Pentru a capitaliza de pe urma schimbarii comportamentului pe internet.

Ce presupune indexarea mobile-first?
Viteza de incarcare a paginii, arhitectura informatiei si design-ul.

Viteza – Viteza face parte din esenta unei optimizari SEO indiferent de dispozitiv, insa este cu atat mai cruciala pentru mobile. Ganditi-va ca cei care navigheaza de pe telefoane mobile au mai putina rabdare si se afla in miscare. De aceea, nu vor sta mult pe site-ul vostru daca nu se incarca repede! Fiti atenti la imagini si la JavaScript.

Adaptati design-ul la context
In primul rand, acest lucru inseamna sa prioritizati continutul pe care vreti sa il vada utilizatorul.
Daca website-ul vostru duce clientul la o anumita categorie pe baza comportamentului anterior, asigurati-va ca va fi usor si clar pentru el cum sa se intoarca pe homepage.
Sugerati intrari la campurile de cautare sau la formulare, cum ar fi nume de strazi sau coduri postale.
Usurati procesul de cumparare oferind utilizatorilor optiunea de a salva ceva pentru mai tarziu, cum ar fi adresele favourite, felul preferat de mancare etc.

Indexarea mobile-first reprezinta poate cea mai mare schimbare in algoritmi din istoria Google. Acest lucru va afecta rankarea paginilor si poate intoarce lucrurile cu susul in jos.

Afacerea voastra online trebuie sa aiba o fundatie sanatoasa. O optimizare SEO realizata eficient va aduce mai aproape de utilizatori si este o carte de vizita prin care ii spuneti lui Google cine sunteti si cu ce va ocupati. Si pentru a fi mereu o prezenta fresh online tineti cont de trendurile SEO 2018!

Maine continuam discutia cu ultima parte din seria Trenduri SEO 2018!

 

About us and this blog

We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

Request a free quote

We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

Subscribe to our newsletter!

More from our blog

See all posts

Leave a Comment