Trenduri SEO 2018 – part III

  • December 29, 2017
  • Blog
No Comments

Continuam cu ultima parte din seria Trenduri SEO 2018. Daca nu ati apucat sa cititi partea a doua din seria Trenduri SEO 2018, nu-i nici o problema, intrati aici!

Lumea SEO pe cat este de complicata, pe atat este de complexa, si mai ales intr-o transformare continua. Sa vedem cum se schimba regulile jocului prin cateva trenduri SEO ce vor influenta anul 2018:

O promovare calitativa la capitolul linkuri
Link-building reprezenta inca o componenta vitala pentru optimizarea SEO. Mai important decat atat este creare unei retele de linkuri mai degraba calitativa si nu cantitativa.

Acest lucru presupune crearea unor relatii de lunga durata in lumea reala de PR pentru backlinkuri de calitate, pe care competitia voastra nu le pot obtine.

Multi experti au afirmat ca PR-ul constituie cea mai eficienta tactica de link-building. Un PR bun va permite sa construiti relatii valoroase cu cateva publicatii renumite. Rezultatul? Aceste publicatii vor conferi site-ului vostru un grad mai mare de autoritate.
Chiar daca nu veti obtine de fiecare data un backlink, faptul ca acea publicatie vorbeste despre afacerea voastra va aduce beneficii pe termen lung.

Motoarele de cautare reusesc din ce in ce mai mult sa asocieze mentiunile despre branduri si le interpreteaza ca un semn de incredere atunci cand determina autoritatea unui site.
Investiti intr-o unealta de monitorizare web, care sa va ajute sa fiti la curent cu toate aparitiile ce fac mentiune la brandul vostru. Nu uitati sa integrati in strategia voastra brand awareness si recenziile online.

Cautarea dupa imagine si cautarea video se vor imbunatati considerabil
Treptat, interactiunile noastre online au devenit mai vizuale. Viteza la internet a crescut, platformele social media au punctat la capitolul vizual si publicul a interactionat cu mai multe clipuri video si imagini. Toate aceste elemente au condus la un val de interactiuni vizuale online.
De aceea, Google sigur va face schimbari la felul in care va interpreta imaginile si clipurile video in mediul online si va imbunatati interactiunea utilizatoriilor cu acestea.

Optimizarea SEO inseamna mai mult decat cuvinte-cheie si backlink-uri. SEO a devenit o asigurare ca utilizatorii se vor bucura de o experienta online fara cusur si ca vor primi informatia potrivita la momentul potrivit. Iar daca sunteti la curent cu trendurile SEO din 2018 veti face acest lucru posibil pentru clientii vostri!

 

 

About us and this blog

We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

Request a free quote

We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

Subscribe to our newsletter!

More from our blog

See all posts

Leave a Comment