Update-ul algoritmului Google in ceea ce priveste diversitatea domeniilor

No Comments

 

Noua modificare a Google restrictioneaza doua inregistrari din acelasi domeniu pentru cele mai multe rezultate ale cautarii.

Google a anuntat lansarea unei noi actualizari, dupa cum a fost detaliat in Search Engine Land. Aceasta actualizare limiteaza de cate ori poate fi afisata o inregistrare din rezultatele cautarii, in rezultatele cautarii Google, pentru majoritatea interogarilor.

Pe scurt,  Google a spus  ca pentru majoritatea interogarilor este necesar ca acestea sa afiseze pana la doua inregistrari pe domeniu, in ceea ce priveste rezultatele cautarii. Acest lucru nu inseamna ca Google va afisa doar doua inregistrari din domeniul respectiv pentru toate paginile privind rezultatele cautarii, ci mai degraba,  inseamna ca va afisa acele interogari pe care le considera logice, pentru a putea afisa mai multa diversitate din diferite domenii pentru o interogare. Intrebarile referitoare la marca pot afisa mai mult de doua, motiv pentru care dumneavoastra veti putea obtine rezultatul cautat.

 

Doua rezultate maxime pentru cele mai multe interogari 

Google a enuntat ca nu vor mai fi afisate mai mult de doua rezultate din acelasi domeniu, in rezultatele de cautare Google de varf. Insa, Google poate afisa in continuare, mai mult de doua rezultate, atat timp cat  determina ca un cautator ar putea beneficia de acesta si ca este relevant pentru interogare.

 

Subdomeniile si domeniile radacinilor sunt acum identice 

In cea mai mare parte, Google va trata subdomeniile ca parte din principalul domeniu. Deci, blog.domain.com va fi listat ca domain.com in rezultatele de cautare de top. Desigur, Google nu le va considera intotdeauna ca fac parte din acelasi domeniu, deoarece unele platforme de gazduire vor utiliza subdomenii pentru a gazdui site-uri unice, moment in care motorul de cautare le va afisa separat.

 

Diferite actualizari de baza, din Iunie 2019 

Google afirma faptul ca actualizarea de baza din Iunie 2019, care a fost lansata pe 3 iunie si a fost semnificativa pentru unele site-uri, este diferita de celalalte actualizari. De asemenea, si actualizarea diversitatii a inceput pe 4 iunie.

Danny Sullivan a precizat faptul ca aceasta actualizare s-a suprapus tehnic cu lansarea versiunii de baza din Iunie 2019. Nu cunoastem daca actualizarea de baza din iunie este finalizata, insa, in mod cert, cea a diversitatii este, acest aspect creand totodata confuzie in ceea ce priveste functionarea corecta SEO. In mod cert, Danny Sullivan a declarat ca rezultatele cautarii de pe 4 iunie au fost de 10%,  fata de cele de pe 6 iunie, care au atins un procent de 100%, motiv pentru care, crede ca nu ar trebui sa existe nicio confuzie in ceea ce priveste functionarea SEO.

 

Rezultatele de baza sunt numai pentru impactul Web 

Aceste rezultate web de baza afecteaza doar zece listari. Insa, din cauza fragmentelor recomandate a inregistrarilor locale, a imaginilor si a altor functii de cautare, acestea nu va impiedica sa le puteti prezenta de mai multe ori.

 

Baza de domenii, fara continut 

Acest aspect este strict legat de domenii si nu are in vedere daca continutul este acelasi pentru  nume diferite de domenii. Desi, a facut acest lucru si inainte, Google a spus ca acest aspect nu este inca perfectionat, insa, vor fi facute cateva actualizari in timp. In motorul de cautare au fost actualizate de numeroase ori filtrele sau greutatile pentru diversitatea domeniilor. Anterior, am facut aceasta actualizare de nenumarate ori, a mentionat el in repetate randuri.

 

Astfel, asta e tot ce detinem despre aceasta actualizare specifica, pe care, daca doriti, o puteti accesa sau nu. De asemena, puteti apela si la o modificare, la o caracteristica sau la orice altceva doriti.

 

 

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

About us and this blog

We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

Request a free quote

We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

Subscribe to our newsletter!

More from our blog

See all posts

Leave a Comment