Vrei sa aduci mai mult trafic pe site-ul tau? (descopera 3 ponturi utile)

  • January 22, 2018
  • Blog
No Comments

Bulevardul online de magazine este inghesuit. Cum poti sa aduci mai mult trafic pe site-ul tau eCommerce? Sa-i convingi pe utilizatori sa treaca pragul digital al magazinului tau?

O strategie SEO inteligenta, reclame cu impact emotional, campania de PPC sunt doar cateva exemple prin care sa convingi un utilizator sa devina clientul tau.

Sa trecem in revista 3 ponturi pentru a aduce mai mult trafic pe site-ul tau.

1.Incearca o abordare mai tactica la optimizarea SEO
SEO ramane o arma infailibila pentru a transforma utilizatorii in clienti.
Potrivit unui studio recent, 42.18% din traficul organic si 40.1% din traficul de cautare vin de la optimizarea SEO.
Ce inseamna acest lucru? Cautarea devine al doilea cel mai important si relevant canal pentru a aduce trafic pe site-ul tau.

O strategie inteligenta pentru cuvintele cheie inseamna sa descoperi cei mai relevanti termeni si cele mai relevante frazele pentru brandul si si produsele tale. Apoi, optimizeaza website-ul tau cu headline-uri atractive si content de calitate. Cand faci acest pas, gandeste-te constant la nevoile publicului-vostru tinta.

2.Realizeaza o optimizare SEO pentru mobile, insa ramai puternic si pe zona de desktop
Oamenii folosesc telefonul mobil pentru a vedea produsele tale. Insa, de multe ori, fac o achizitie de pe desktop in momentul in care ajung acasa.
Fii la curent cu realitatea de pe teren si cu nevoile utilizatorului. Google isi doreste constant sa imbunatateasca experienta de utilizator si continua acest parcurs prin indexarea mobile-first.

Ce trebuie sa faci in acest scenariu?
Deocamdata, trebuie sa ramai cu o prezenta puternica in zona de desktop, in timp ce realizezi o versiune mobile intuitiva ca miscare si atractiva ca design.
Pe viitor, te poti concentra mai mult pe abordarea de mobile-first.

3. Regandeste-te campania de PPC
Produsele tale pot fi de calitate si unice in design. Insa, aceste calitati nu conteaza daca nu ajungi in fata oamenilor. Ai nevoie de o campanie puternica de promovare.
In strategia ta de marketing online, ai nevoie de anunțuri sponsorizate foarte bine targetate.
Studiile recente au aratat ca display ads in format HTML mobile-friendly reprezinta cea mai eficienta cale de a transmite mesajul brandului catre publicul tinta.

Daca nu ai integrat pana acum acest lucru in campania ta PPC, a venit momentul sa o faci. Liderii in eCommerce au inceput deja sa foloseasca HTML pentru partea de online display advertising.
La capitolul bannere AdWords, in prezent dimensiunile cu cel mai mare impact in lumea eCommerce sunt:
Leaderboard cu dimensiunile 728 x 90
Inline rectangle cu dimensiunile 300 x 250
Wide skyscraper cu dimensiunile 160 x 600

Mai mult trafic inseamna mai multe vanzari. De aceea, maine continuam cu alte ponturi utile pentru a creste traficul pe website-ul tau.

About us and this blog

We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

Request a free quote

We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

Subscribe to our newsletter!

More from our blog

See all posts

Leave a Comment