Vrei sa aduci mai mult trafic pe site-ul tau? (descopera alte 3 ponturi utile)

  • January 23, 2018
  • Blog
No Comments

Ce inseamna pana la urma traficul pe un site? Reprezinta numarul de oameni care trec pragul magazinului vostru online. Unii vor cumpara, altii se vor uita doar si poate vor reveni.

Aceasta este punctul culminant, cum ii convingeti sa va viziteze pe voi si nu pe competitori?

Continuam astazi cu alte 3 ponturi utile pentru a aduce mai mult trafic pe site-ul vostru.

1.Livrarea gratuita – intotdeauna atrage atentia oamenilor
Livrarea gratuita este cel mai bun stimul pentru a convinge un utilizator sa devina clientul vostru. Are un efect psihologic asupra oamenilor, doar sintagma contine un cuvant de mare impact “gratuit”. Cine nu isi doreste ceva gratuit?
Oamenii pur si simplu nu vor sa plateasca pentru livrare.
Incercati sa oferiti optiunea de livrare gratuita si veti observa o crestere a vanzarilor. De ce? Demonstrati ca intelegeti mai bine si satisfaceti mai bine nevoile utilizatorilor.

Uitati-va la competitia voastra, ofera livrare gratuita? Atunci nu veti avea de ales decat sa intrati in jocul de livrare gratuita.

2. Mesaje cu impact emotional
Cresterea ratelor de conversie in eCommerce este in fond un joc psihologic.
Odata ce descoperiti si folositi cuvintele si frazele potrivite, veti ajunge mai repede la inima clientilor si le veti declansa o reactie la nivel emotional.

Insa, cum puteti alege cele mai potrivite fraze si calls to action pentru reclamele voastre?

Introduceti in reclama o senzatie de urgenta. Este o metoda convingatoare prin care ii puteti determina pe oameni sa faca ce le spuneti.
Folositi cuvinte de mare impact precum intra acum, oferta valabila doar azi etc.

Data viitoare cand sunteti in etapa de creare a unei campanii de publicitate, realizeaza un mesaj convingator care apeleaza la emotiile oameniilor. Astfel, ei vor fi mai inclinati sa cumpere produsul vostru.

3. Linkuri de calitate – ele isi vor creste vizibilitatea si vanzarile
Linkurile de calitate il vor convinge pe Google sa va plaseze in locurile fruntase in rezultatele de cautare. Actiune ce va duce la o cresterea vizibilitatii pentru magazinul vostru online.

In ziua de astazi, link building s-a transformat in crearea unei relatii de incredere. Pentru a obtine linkuri de calitate, relationeaza cu oameni din industrie si creeaza legaturi umane, discuta firesc si prietenos cu influentatorii.
Apoi, pasul urmator va fi sa le trimiteti unor bloggeri din nisa voastra cateva mostre cu produsul vostru. Odata ce ati socializat cu ei inainte, vor fi mai deschisi sa posteze un review cuprinzator .

In acest fel, veti obtine backlinkuri de calitate, ce vor intari reputatia brandului vostru.

Sa aduceti mai multe trafic pe site este un joc psihologic. Daca apelati la emotiille utilizatorilor si le intelegeti nevoile, magazinul vostru va iesi in evidenta pe bulevardul online. Pentru prima parte a seriei intrati aici

About us and this blog

We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

Request a free quote

We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

Subscribe to our newsletter!

More from our blog

See all posts

Leave a Comment